Gönüllü olarak gittiği İdlib'de şehit olan kahramanımızdan ders gibi mesaj

Suriye'nin İdlib kentinde, Esed rejimi tarafından düzenlenen alçak saldırılarda 33 askerimiz şehit oldu. İdlib'de şehit olan askerlerimizden Tekirdağlı Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara'nın şehadetinden önce arkadaşına yolladığı mesaj ve fotoğraf sosyal medyada büyük yankı buldu.

Gönüllü olarak gittiği İdlib'de şehit olan kahramanımızdan ders gibi mesaj
Gönüllü olarak gittiği İdlib'de şehit olan kahramanımızdan ders gibi mesaj
GİRİŞ 28.02.2020 19:22 GÜNCELLEME 28.02.2020 19:35
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

2019'da Kuzey Irak'ta yaralanıp gazi olan Kara'nın Lüleburgaz'daki birliğinden 2 gün önce gönüllü olarak gittiği İdlib'de şehit olması yürekleri dağlamışken kahramanımız hakkında bir detay daha ortaya çıktı. 

ŞEHİDİMİZDEN DERS GİBİ MESAJ

Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara’nın şehadetinden önce arkadaşına yolladığı mesaj şu şekilde; Sizden ricam "sakın 'Suriye'de ne işimiz var?' diyenlerden olmayın. Gittim gördüm, tam da olmamız gereken yerdeyiz. Yedi düvel bir olmuş, rejimi, Rusyası. Dua edin yeter. Selametle.

 

 

 
KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 115
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet etsin. Mekanınız cennet olsun.
    Cevapla
  • doğru sözlü 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz müminlerin dünyada da durmamız gereken yer ve yol bellidir, ahirette de inşallah mekanlarımız cennet olur. O zalim kafir topluluğu, münafık topluluğunun da bu dünyadaki yeri de akıbeti de ateştir inşallah. Allah (zül celali vel ikram) buyuruyor ya şehitler ölü değildir.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrailin nüfusunun çoğunluğu nerden İsraile gitti ?(Rusyadan) Rusya'da Boris YELTSIN ve ABD mutabakatı ile "SSCB'NİN TÜM VARLIĞI SATILARAK RUS OLİGARK " zenginleri nasıl yaratıldı ? LENİN Yahudi miydi? Rusya bir taraftan İran'a S-300 satarken diğer yandan GKRY / Girit'e taşınan S-300'lere İsrailin uçaklarının İRANA TAARUZU için "S-300lere taarruz taktikleri " ile ilgili imkan yaratmadı mı ? Yani Rusya herzaman İsrailin güvenliğini ön planda tutmuyor mu? Halen Netenyahu neden sıkça Rusya'ya gidiyor RUSYA ŞİMDİ DE "İDLİB'İ PYD'YE BIRAKACAK ŞEKİLDE PYD İLE ANLAŞTI MI?
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eyler inşaAllah VATAN SİZE MİNNETDAR....
    Cevapla
  • Sağıncı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını helal et şehidim. Olman gereken yerdeydin. İnşallah şimdide olman gereken yerde şehitlik makamındasın. Rabbim Peygamberimize (s.a.v.) komşu eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması