Mülteciye kapalı PKK’ya açık

Suriyeli 3 mültecinin hayatını kaybetmesinin ardından Yunanistan’ın PKK’lı teröristlere ve FETÖ’cülere nasıl sahip çıktığı da ortaya çıktı. Teslim olan PKK’lı terörist Nurcan Şahin, önce Lavrion kampına, ardından da nasıl PKK kamplarına katıldığını anlattı.

GİRİŞ 05.03.2020 07:55 GÜNCELLEME 05.03.2020 10:40
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Avrupa Birliği ülkelerine gitmek isteyen mültecileri durdurmama kararı alması üzerine çoğunluğu Suriyeli olan binlerce düzensiz göçmen Edirne’deki Yunanistan sınırına akın etti. 4 milyondan fazla Suriyeli mülteciye ev sahipliği yapan Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapılarını mültecilere açmasının ardından Yunanistan’da kriz meydana geldi.

Yunan askerlerinin mültecilerin üzerine açtığı sonucu 3 Suriyeli hayatını kaybetti. Suriye’deki Esed zulmünden kaçarak Türkiye’ye sığınan, buradan da Avrupa’ya geçmek için Yunanistan sınırına giden Suriyeli mültecilerin üzerine Yunan askerlerince ateş açılması infiale neden olurken, 9 Ocak’ta teslim olan PKK’lı terörist Nurcan Şahin’in itirafları Yunanistan’ın PKK ve FETÖ’ye nasıl sahip çıktığını gözler önüne serdi.

 

 

ÖRGÜTE GİDEN YOL “LAVRİON”

 

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün çalışmalarıyla ikna edilerek teslim olan terörist Nurcan Şahin, terör örgütü PKK’ya katılmak için 4 Şubat 2019’da Adana’dan İstanbul’a geldiğini söyledi. Terörist, İstanbul’dayken Kuzey Irak’taki bir teröristle telefonla görüştüğünü ve kendisine “Sınırı geçince Yunan polisine siyasi suçlu olduğunu söyleyerek teslim olmasını, PKK’ya katılmak için türkiye’den kaçtığını, Lavrion kampına gitmek istediğini söylemesi” talimatını verdiğini anlattı. 5 Şubat 2019 günü kaçakçılar vasıtası ile Meriç Nehrini botla geçtiğini söyleyen terörist, Yunan polisine talimat verildiği gibi ifade verdiğini itiraf etti.

FETÖ-PKK AYNI KAMPTA

Yunanistan’daki bir polis merkezinde 3 gün kaldığını söyleyen terörist, sonrasında kendisiyle birlikte Türkiye’den kaçarak Yunanistan’a giden Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleriyle birlikte Lavrion kampına götürüldüğünü anlattı. Kampa ilişkin bilgiler de veren terörist, kampta kaldıkları evlerin girişlerinde terör örgütlerine ait flama ve bayrakların olduğunu söyledi. Terörist, 15 Şubat 2019 günü bebek katili elebaşı Abdullah Öcalan’ın yakalanmasını protesto edilen yürüyüşe katıldığını da anlattı. Terörist Nurcan Şahin, 22 Şubat 2019’da havayoluyla başkası adına düzenlenmiş sahte pasaportla Irak’a giderek PKK kamplarına katıldığını itiraf etti. 15 Ocak’ta mahkemeye çıkarılan Nurcan Şahin tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YENİŞAFAK

YORUMLAR 21
  • Eci 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan doğu sınırlarından artık geçiremiyorlar sınırı batıdan geçirme yolunu bulmuşlar yetkililerin çok dikkatine
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    PKK zaten yunan ve ermeni tohumu öz evlatları yani...
    Cevapla
  • dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    pkk yandaslarini gonderin alsinlar hainlerden kurtuluruz
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Abisine güvenip küfür eden cocuklar gibi yunanistan avrupanın şımarmış sübyanı saygıyı ona da öğretecez
    Cevapla
  • mistoria 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan bizim komşumuzdur ve yunanlılar iyi insandır diyenlere bu kapak olsun. Düşmandan dost olmaz arkadaşlar.
    Cevapla
  • .... 4 yıl önce Şikayet Et
    Misafir Allah fırsat vermesin sen o zaman görürsün iyi insanlar mı kötü insanlar mı bak nasıl tepene çöküyorlar o zaman ayrıca biz millet olarak bize yapılan kötülükleri katliamları nasıl bu kadar çabuk unutabiliyoruz bunlar değil miydi Yunan gavuru değil miydi analarımızın bacılarımızın ırzına geçen daha neler neler... yemin ederim sizin gibilere söyleyecek söz bulamıyorum artık....
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışında çok yunan arkadaş tanırım, hepsi sıcak kanlılar. Ama hudutta yaşananlar elbette hiç iç açıcı değil, ve bilmiyorumki burda yaşananlar hakkında yunan halkının herşeyden doğru şekilde haberleri varmı. Yani konu hakkında doğru bilgilendiriliyorlarmı. Çünkü Avrupa medyası hep Türkiye aleyhine yalan haber yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak