Kendi ahırında geçmez metelik

Haber 7 Yazarı Esra Elönü, CHP'li Engin Özkoç'un TBMM'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakkında sarfettiği çirkin hakaretlere yanıt olarak bir köşe yazısı kaleme aldı.

Kendi ahırında geçmez metelik
Kendi ahırında geçmez metelik
GİRİŞ 05.03.2020 12:45 GÜNCELLEME 05.03.2020 12:46
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Esra Elönü'nün köşe yazısı:

 

 

Öyle çok uzatmayacağım , hurdalığa kaldırdım kelimelerimle yürüyen hırdavat müştemilatına sesleneceğim.

Vallahi dikkate aldığımdan değil, bir bulaşık süngerinin neden dikkate alınmayacağını yazacağım. Toz kaldırmadan silkelemek de dip köşe temizliğin şiarı.

 

 

 Dün dere birikintisinde patlayan kelek karpuzun sıçrayışını görmüşsünüzdür. Chp Grup Başkanvekili Özkoç soyadlı Engin Küfür süzgeci , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a havlamaya çalıştı. Söylediklerini buraya yazıp kağıdın onurunu kirletmekten kaleme sığınırım.

Bu yürüyen bıngıldak, kendi eksikliklerini milletle paylaştı. Düşünün ki doktor buna reçete yazmış, reçetesinde kendine lazım olanları sıraladı “ Şeref, haysiyet , onur”.

 Evet ruhu mezbahaya dönmüş, çizgi filmlerde ancak figüran hava yastığı olacak bu tip açık açık söyledi . Şeref haysiyet onur gargara yapsa tükürecekleri gider bile değilsiniz.

Siz bu ülkenin can damarlarına moloz yığan takım elbiseli dozerlersiniz. Gerçi senden dozer de olmaz olsa olsa market arabası olur.

Türkiye'nin İdlip'te olmasına Esed’den daha fazla karşı çıkan bu şebbiha baltaları kendi kudurmuşluklarına odun taşımaktan başka bir şey yapmıyor. Çünkü bunların seviyesi dili ahırda bile boykot sebebi.

Bu azgınlığın sebebi İdlip'ten zaferle çıkacak olmamız .

Sen bu ağızla , bu dille, bu alçaklarda Şebbiha çorabı kurutan gerilmiş çamaşır ipi halinle bu topraklarda stajyer gübre bile olamazsın.

Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun konuşan toz bezi. Çünkü sen o basın toplantısını bu halka değil Esed’e yapıyorsun. Esed'in alkışını almaktan başka hedefi olmayan zavallı çay süzgeci. Kılıçdaroğlu bir zalimin kahve altlığı olabiliyorsa senden de bir çay süzgeci çıkar. Bravo (!)

Sen o beyin çölü kafatasında iki tur bir dön işe yarar bir şey bulursan bizimle paylaş. Bohçacı kadınlar gibi bağırarak kirli çamaşırlarınızın ifşa olmasını engelleyemezsin.  

Sana yakından baksam en fazla Gargamel’in amca oğlusun bu yüzden sizden şirin bir siyasetçi de çıkmaz. Bu yüzden, Sinmeyişimizi sindiremiyorlar, yutturamadıkları için hazmedemiyorlar, susturamadıkları için böğürüyorlar ve kirletemedikleri için çamur atıyorlar.

Ne diyeyim,  Cumhuriyet Halk Otobüsünde muavin olmayacak tipleri adamlıkla ödüllendirirseniz, dolmuşa adam toplar gibi çığırırlar. Gerçi şoföründen ne gördük ki muavininden adamlık bekleyelim..

YORUMLAR 125
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal tebrik ederim
    Cevapla
  • HALİL 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika yazmışsın ama boşuna emek olmuş çünkü bunlarda bu sözleri anlayabilecek ne akıl ne de zekanın kırıntısı yok
    Cevapla
  • Aynen çok dogru 4 yıl önce Şikayet Et
    Esra’yı çok begeniyorum
    Cevapla
  • ali bey 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadına bayılıyorum :D
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler esra hanım. Gönlümüzden geçenleri kaleme almışsınız. Başarılar Dilerim.
    Cevapla
  • haktan 4 yıl önce Şikayet Et
    Eline, diline ve kalemine sağlık Esra Elönü kardeşim Allah senden razı olsun, bunların hepsinin sıfatlarını açıklamışsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor