Bakan Kurum'dan koronavirüs açıklaması!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 13.03.2020 16:47 GÜNCELLEME 28.05.2020 01:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Murat Kurum'un açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

 


Belediyelerimiz koronavirüsün yayılmasını önlemek için gerekli adımları atacak. Çöpler daha sık toplanacak. Şehirlerimizi bu süreç içerisinde daha temiz hale getireceğiz. Çevre ihbar hattı oluşturduk. Vatandaşlarımız mahallesi, caddesi, sokağında temiz olmasını düşündüğü veya kirlilikle ilgili ihbar edeceği alanlara ilişkin WhatsApp hattından bilgilendirme yapabilecekler.

2020 yılında meydana gelen afetlerde 9 ilimizde toplamda 222 bin binada hasar tespiti yaptık. Bu yaklaşık 1 milyon bağımsız bölüm demek ve bu bağımsız bölümlerde yaklaşık 4 milyon vatandaşımız yaşıyor. Vatandaşlarımıza dokunmak, yaralarını hızlı şekilde sarmak suretiyle Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde çalışmalarımızı başlattık. Tüm illerde çalışmalarımız eş zamanlı yürütülmektedir. 

YORUMLAR 3
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili bakan yıkılmış evler molozlar alınmış mı kartal hürriyet mahallesi bir gez derim
    Cevapla
  • Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu işleri bırak da İstanbul'da hiç ilerlemeyen Kentsel Dönüşüme bir bak Bakan bey!
    Cevapla
  • önemli uymuyorlar 4 yıl önce Şikayet Et
    sivil toplum kuruluşları ve kurumlar toplanmaya devam ediyor. bakanlığın çırpınışlarını dinlemiyorlar. sivil toplum kuruluşları özellikle açık ve faaliyetlerine ısrarla devam ediyorlar. kapatılmalılar ve kapatmayanlara ağır ceza uygulanmalı. vuhanda 14 gün karantina süresine uyulmadığı için virüs bütün dünyaya yayıldı. millet hatada ısrar etmemeli. dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığımızın çok ciddi uyarıları var. kurallara herkes uymalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı