İstiklal Caddesi'nde çıt çıkmıyor

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında valiliklere gönderilen genelgenin ardından Taksim'de bulunan kafeterya ve nargile kafelerin kapandığı ayrıca caddedeki insan yoğunluğunun azaldığı görüldü.

İstiklal Caddesi'nde çıt çıkmıyor
İstiklal Caddesi'nde çıt çıkmıyor
GİRİŞ 17.03.2020 13:05 GÜNCELLEME 17.03.2020 13:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Koranavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri olarak faaliyet gösteren mekanların dün gece itibariyle geçici bir süre olarak kapatılmasına karar verildi. Bu karar doğrultusunda Taksim ve İstiklal Caddesi'nde faaliyet gösteren kafeterya ve nargile kafelerde kapandı. Yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği mekanların boş kaldığı görüldü. İnsan yoğunluğunun azalmasına fırsat bilen bir vatandaşın İstiklal Caddesi'nde scooter kullanması ise dikkat çekti.

UMARIM GÜZEL VE HUZURLU GÜNLER BİR AN ÖNCE GELİR

Taksim'de kafeterya işleten Serkan Mehmetoğlu," Dün geceden itibaren kapalıyız. Büyük zararımız var. Sezon kapandı, turist gelmiyor. Yaklaşık 50 bin lira kiramız var. 15'e yakın personelimiz var. Günlük ücretlerini veremiyoruz. Şuanda evlerinde oturuyorlar. Virüsün küresel bir etkisi var ama ülkemize neden bu kadar yandığını anlamıyorum. Güzel ve huzurlu günler bir an önce gelir, eski haline döneriz. Caddeden turist geçmiyor. Normal şartlarda sabah 10.00'dan beri dolan yerlerde kimse yok" ifadelerini kullandı.



Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne gelen yerli ve yabancı turistler, maske ve eldiven takarak koronavirüse karşı önlem almayı da ihmal etmedi.

YORUMLAR 8
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    düşünülürse büyük kıyamet alametleri yavaş yavaş çıkmaya başladı...sel,kasırga gibi şeyler,yüksek yüksek binalar ve yine alametlerde adı geçen salgın hastalıklar. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayşe hanım, Devletimiz gezi olaylarında gezi parkını yasakladı, kim uydu... işi çığırından çıkardılar kim devletin yasağını dinledi ?söylerimsiniz? İsimsiz kardeşim yerden göğe kadar haklı bence bilmediğin konulara girmesen iyi edersin!
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ben konuyu herzamankisi gibi yine yanliş anlamisim, tabiki AYŞE Hanim hakli. Hepinizden çoooook özür diliyorum. Ben ALiiiiiii yorumcu
    Cevapla
  • Baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu virüs bir milat olacak Kapitalizmin sonu İslamiyet'in yükselişi olacak . Bekleyin görün. Allah nelere kadirdir.
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    vay be bir virüs nelere kadirmis. ramazan ayında oruç tutanlara saygi göstermeyeler ölüm korkusu ile sokaga cikamaz dukkan açamaz olmus. Allah kimsenin ahini kimsede birakmaz. bu tur olaylardan ders cikarmamiz lazim.
    Cevapla
  • Ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka, devlet tarafindan yasaklandi koçum, yasaga uyuyor esnaf, aksi takdirde 20 binden başliyor cezalar. Bilmedigin konulara girmesen iyi edersin
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    millet korona dan değil ama panik ten hastalık hastalığından ölecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!