Yurttan çıkan üniversite öğrencisinden duygulandıran not

Korona virüsü nedeniyle karantina alanı oluşturmak için boşaltılan Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu'nda bir öğrencinin bıraktığı not duygulandırdı. Dolabına kolonya ve sabun bırakan öğrenci "Kolonya ikramımız olsun, duanıza talibiz" notu yazdı.

Yurttan çıkan üniversite öğrencisinden duygulandıran not
Yurttan çıkan üniversite öğrencisinden duygulandıran not
GİRİŞ 17.03.2020 16:54 GÜNCELLEME 17.03.2020 16:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul'da Başakşehir’deki Kanuni Sultan Süleyman Öğrenci Yurdu, Güngören Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu ve Florya Beşyol Kız Öğrenci yurdu, korona virüs tedbirleri kapsamında karantina alanı oluşturmak için boşaltıldı. Yurtlarda temizlik ve dezenfekte çalışması yapılarak, olası karantina vak'aları için hazırlandı. Yurt çevresinde de polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

"Kolonya ikramımız olsun, duanıza talibiz"

Boşaltılan Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu'ndan çıkan bir öğrencinin bıraktığı not ise duygulandırdı. Odadan çıkarken dolabına kolonya ve sabun bırakan öğrenci "Allah Umre ibadetinizi kabul eylesin. İnşallah hayırlı haberlerle ayrılırsınız. Kolonya ikramımız olsun. Duanıza talibiz. Allah'a emanet olun. Buzdolabımız biraz pis, biz de yeni gelmiştik odaya kusura bakmayın, selametle kalın" notu yazdı.



İstanbul Vali Yardımcısı Bahattin Atçı "Hazırlıklarımız tamam, onları en güzel şekilde misafir edeceğiz"

Karantina alanına dönüştürülen yurtlarla ilgili açıklama yapan İstanbul Vali Yardımcısı Bahattin Atçı, "Dünden beri yurdumuzda kalan öğrencileri tahliye ettik. Şimdi Avrupa'dan gelen vatandaşlarımız misafir olacak. Burada 1072 odamız var. Her odada bir kişi kalacak şekilde planlama yapık. Başka yurtlarımız da hazırlandı. Münih'ten gelin uçak şu sıralarda indi. Burada hazırlıklarımız tamamlandı. En güzel şekilde burada misafir etmeye çalışacağız" dedi.

 

 

YORUMLAR 11
  • vanli 4 yıl önce Şikayet Et
    masaallah gardaşıma
    Cevapla
  • canim 4 yıl önce Şikayet Et
    nerdesiniz hain nankörler.. bu adam hastaneler yaparken yine memmun kalmadiniz ,büyük yürü yürü bitmiyo dediniz.... şimdi gördünüz mü italyA da hastalar nerelere yatirilmis yürümeye yer yok
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle büyük bir Millet ve Devletiz ki bazilari kiymetini bilmiyor da ona yanarim. Biraziçik akilarini başlarina alipda düşünseler.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    eskiden Türkiye de ne olduğunu bilmiyoruz ama yer altı şehirleri kurulmuş..lütfen Cumhurbaşkanlığınız bitmeden bir zorunlu karar alıp her ilde büüyk toprağın altında garantina kimyasal saldırı yada nüklleer saldırıya karşı büyük sığınaklar yapın bunu yapın..saygılar 001 CANSIN gardaş UZUN ADAM
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bu bize şunu gösterdi Şehir Hastaneleri boşuna deyilmiş demekki tabi bir afet deprem sel vs yada biyolojik saldırı yada kimyasal saldırıda gerekliymiş.Ama bize şunu da tekrar hatırlattı Dünya da herşey olabilir lakin biz hazırlıklı olmalıyız Burdan Reisimize sesleniyorum REİS ALLAH INA GURBAN ..elelrindne öperiz lütfen REİS her ile böyle afetler olduğunda büyük çok büyük toplanma ve garantina üstleri kurun..bu toprak altında olursa iyi olur ..hem nükleer bir savaş çıkarsa korunma yeri hemde böyle biyolojik saldırıda bir tedavi ve garantina yeri olur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü