AVM'ler saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, vatandaşın sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak, AVM'lerin kapatılmasına yönelik tavsiye kararı aldı. Peki AVM’ler saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor?

AVM'ler saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor?
AVM'ler saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 20.03.2020 09:30 GÜNCELLEME 20.03.2020 09:30

Recep Tayyip Erdoğan tarafından Corona Virüs salgının etkilerini azaltmak için açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketine ilişkin açıklama yapan Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, "Cumhurbaşkanımızın açıkladığı önlemler paketi için teşekkür eder, bu süreçte hiçbir çalışanımızın işini kaybetmeyeceğini belirterek, kiracılarımıza da gerekli kolaylıkların sağlanacağını kamuoyu ile paylaşırız" ifadelerini kullandı.

 

"Bu süreçte hiçbir çalışanımızın işini kaybetmeyecek"

Açıklamada, AVM’lerin açılış kapanış saatleri kamu otoritesi tarafından belirlendiği için bu konudaki kararı ivedilikle beklediklerinin altı çizildi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketine ilişkin, açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımızın açıkladığı önlemler paketi için teşekkür eder, bu süreçte hiçbir çalışanımızın işini kaybetmeyeceğini belirterek, kiracılarımıza da gerekli kolaylıkların sağlanacağını kamuoyu ile paylaşırız." 

AVM'LER KAÇTA AÇILIP KAÇTA KAPANACAK?

AVM’lerin çalışma saatleri değişti. Alışveriş merkezlerinde 10.00-22.00 olan açılış kapanış saatleri 12.00-20.00 olacak. Çocuk oyun alanları kapatılacak, dezenfekte çalışması yapılacak.

AVM'LER NE ZAMAN KAPATILACAK?

Corona virüsü tedbirleri kapsamında önümüzdeki günlerde AVM'lerin kapatılması kararı alınabilir. Şu an için kapatılıp kapatılmayacağına dair kesin karar verilmedi. AVM'ler 12:00- 20:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı