2020 AÖF Bahar dönemi sınavı erteleniyor mu? Anadolu Üniversitesi açıkladı!

Koronavirüs önlemleri sebebiyle okulların ve üniversitelerin kapatılmasıyla Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi sınavlarına hazırlanan adaylar sınavların iptal olup olmayacağını araştırıyor. Sınava hazırlanan adaylar için AÖF vize, final sınavları ne zaman yapılacak? Öğrencilerin merakla beklediği 2020 AÖF vize sınavı iptal mi edildi? AÖF bahar 2020 sınav takvimi..

2020 AÖF Bahar dönemi sınavı erteleniyor mu? Anadolu Üniversitesi açıkladı!
2020 AÖF Bahar dönemi sınavı erteleniyor mu? Anadolu Üniversitesi açıkladı!
GİRİŞ 23.03.2020 16:09 GÜNCELLEME 23.03.2020 16:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Açık öğretim, geleneksel eğitim sisteminden farklı olarak öğrencilere kampüse veya okula gelmeden eğitim imkanı sağlıyor. Açık Öğretim Fakültelerinde işlenen dersler bilgisayar ve televizyon üzerinden sanal olarak devam ediyor. Geleneksel eğitim imkanlarından yararlanamayan, çalışma hayatı sebebiyle örgün olarak eğitim alamayan adaylar tarafından Açık öğretim Fakülteleri sıkça tercih ediliyor. 2020-2021 AÖF sınav takvimine göre hazırlıklarını sürdüren öğrenciler sınav takvimini araştırmaya başladı. Eğitim hayatlarına Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde devam eden öğrenciler için 2020 AÖF Bahar dönemi sınav takvimi!

 

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada “ Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Sistemi bünyesinde yer alan Açık öğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi sınavlarının tarihleri hakkında erteleme veya iptal şeklinde bir karar alınmamıştır. Gerçeği yansıtmayan bu haberlere itibar edilmemesi ve açık öğretim sınavları ile ilgili olarak Anadolu Üniversitesinin resmi makamlarından yapılacak açıklamaların takip edilmesi gerekmektedir.” denildi. Açıklamanın devamında Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) kararları doğrultusunda öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm tedbirler alındığına dikkat çekildi. Yaşanan gelişmeler ile ilgili AÖF bahar dönemi sınavına hazırlanan adayların doğru, şeffaf ve hızlı bir şekilde bilgilendirileceği açıklamaya eklendi.

2020 AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ!

AÖF BAHAR DÖNEMİ VİZE TARİHİ: 18-19 NİSAN 

 

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL TARİHİ: 13-14 HAZİRAN

AÖF YAZ OKULU SINAVI TARİHİ: 22-23 AĞUSTOS 

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,
Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı
T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,Süresi geçerli pasaport

Yukarıdaki belgeler  dışında (meslek kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

SINAVA GİRİŞ İÇİN GEÇERSİZ BELGELER

Öğrenci Kimlik Kartı
Askeri Kimlik Belgesi
Baro Kartı 
Mesleki Kimlik Kartı

YORUMLAR 18
  • Zülkefil 4 yıl önce Şikayet Et
    aöfe mail atalım arkadaşlar ertelenmesi konusun da ısrarcı olalım zira hepimiz stres içindeyiz bu piskolojiyle sınav falan düşünemeyiz.
    Cevapla
  • Mine 4 yıl önce Şikayet Et
    dunyada hayat bile durmusken neden Aof sinavlari ertelenmiyor anlamakta güçlük çekiyorum bir sürü insanin hayatini riske atmaya hic kimsenin hakki yok lütfen erteleyin artık
    Cevapla
  • Zeynep 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben üniversite öğrencisiyim ve okuduğum şehir de sınav yerim şimdi üniversiteler açılmazsa sınav için o kadar yolu tekrar gitmek zorundayım benim gibi bi çok arkadaşım da bu durum da inşallah düzenleme yaparlar bu konuda
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek ders için af çıkartın lütfen yaşımız geçti....
    Cevapla
  • Asena 4 yıl önce Şikayet Et
    Basari puanları yeterli olupta bi iki dersi kalanları mezun edilsin lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi