Mutlu Kaya'nın ablası, erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Diyarbakır, bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından vurulan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya da erkek arkadaşı tarafından tabancayla vuruldu. Dilek Kaya yaşamını yitirirken, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı astsubay üstçavuş Yusuf Ç. gözaltına alındı.

GİRİŞ 22.03.2020 19:37 GÜNCELLEME 22.03.2020 20:37
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Kayapınar ilçesi Üçkuyular Mahallesi’nde meydana geldi.

Ergani ilçesinde 18 Mayıs 2015 tarihinde erkek arkadaşı tarafından silahla vurulan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya ile erkek arkadaşı astsubay üstçavuş Yusuf Ç. arasında, birlikte yaşadıkları evde tartışma çıktı. Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli Yusuf Ç., tabancasını çekip, muhasebecide çalışan Dilek Kaya’ya ateş etti. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Dilek Kaya’nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yusuf Ç. Diyarbakır Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Dilek Kaya’nın cenazesi ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Yusuf Ç., ilk ifadesinde, “Yaklaşık bir haftadır Dilek ile birlikte aynı evde kalıyoruz. Alkol almaya başladık. Daha sonra kendisinin beni aldattığını söyledim. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya döndü. Belimden çıkardığım tabancayla başına tek el ateş edip öldürdüm” dediği belirtildi.

 

 

SİBEL CAN'A SARILIP AĞLAMIŞTI

Yapılan otopsinin ardından Dilek Kaya’nın cenazesi, yakınları tarafından teslim alınarak Ergani ilçesinde toprağa verildi.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Dilek Kaya, 20 Mayıs 2015'te kız kardeşini ziyarete gelen sanatçı Sibel Can'a sarılıp gözyaşı dökmüştü.

Yusuf Ç.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • yuusuf yanik 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok kadin haklari erkek haklari kutuplastirdilar sonra fzministlik turedi yok o yok su sonuclar ortada herkes kendine ceki duzen verecek
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    ateş ile barut bir arada olmaz insanlar sabredip beklemeliler evlenmeyi o zaman kadın erkeği erkek kadını daha iyi anlar değerini
    Cevapla
  • doğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Birlikte yaşamak ne kadar koptuk islamdan deizm arttı Allah var ama haşa hiçbirşeye karışmıyor.Öyle mi bre gafil toplum Deprem şimdide korona anlayana
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    nasıl olsa ceza yok 5 yıldızlı hapishanelerde ölene kadar besleniyorsunuz. bu dünyadaki adaletten ümidim yok ,yaşasın İlahi adalet. katilin cezası kısas olmalı
    Cevapla
  • angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayat tarzını okuyunca aklıma tiktokçularla youtubede ki gençler geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi