33 yaşında koronavirüse yenik düştü! Son paylaşımı yürek burktu

İstanbul’da özel bir hastanede kayıt görevlisi olarak çalışan 33 yaşındaki Dilek Tahtalı yeni tip korona virüse yenik düştü.

GİRİŞ 26.03.2020 10:52 GÜNCELLEME 26.03.2020 11:07
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan yeni tip korona virüse fmf hastası 33 yaşındaki Dilek Tahtalı da yenik düştü.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da özel bir hastanede kayıt görevlisi olarak çalışan Dilek Tahtalı yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hastanede bir süre tedavi gören Dilek hayata tutunamadı. Çocukluktan itibaren romatizmal hastalığı olan ve ilaç kullanan Dilek Tahtalı, Amasya'da toprağa verildi. CHP 24'üncü dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal'ın yeğeni olan Dilek Tahtalı'nın evin tek çocuğu ve bekar olduğu öğrenildi.

 

 

“Bir düş artık ateş, bir bırak yakamı yeter"

Tahtalı'dan geriye sosyal medya paylaşımları kaldı. Tahtalı'nın paylaşımları virüsün etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Tahtalı yaklaşık 18 gün önce yaptığı sosyal medya paylaşımlarda, "Bir düş artık ateş, bir bırak yakamı yeter! Dakikada bir sirkeli aspirinli su kürü, ılık duş, buz gibi havada balkona çıkmaktan bayılacağım”, “Burun tıkanıklığı, aşırı geniz akıntısı, baş ağrısı, halsizlik, gün sonu başlayıp gece uyutmayan kriz halinde gelen öksürük nöbetleri...” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 64
  • aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı eylesin ailesine sabırlar versin
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    Öksürüğün ve nefes alamamanın başladığı 9. güne dikkat edin ,yatarken yan yatıp uyuyun , bir daha uyanamayabilirsiniz.Ciğerleriniz ağrısada nefes alın, acıdan dolayı nefes almamazlık yapmayın.dediğin gece sabaha çıkarsanız ,iyileşmeye başlıyorsunuz.Bana öyle oldu da ordan biliyorum!
    Cevapla
  • Mut 4 yıl önce Şikayet Et
    Kız kanser tedavisi görüyormuş. Sol medyada bundan bahsetmeden. Gençler de ölüyor deyip algı yapiyorlar
    Cevapla
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında soldan nefret ederim ama kısmen haklılar öbür türlü kimse önlem almıyor ki şimdi bike almıyolar..
    Cevapla
  • Ali Asker 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • balkon mu? 4 yıl önce Şikayet Et
    ateşi olan titrer titreyen hastanın balkonda soğukta duşta ne işi var. o ateşi çıkaran savunma sistemi ve sebebi var çıkmasının virüs. battaniye yorgan kazak lazım yalınayak balkonu kim önerdi sana. sirke ne yapacak akciğerindeki virüse. antiviral+immunosupressant+antibiyotik kokteyli lazım o kocakarı tavsiyelerinin hiçbirini dinlemeyin sakın. başkası iyileşse bile saçma bişeyler yapıp o zaten iyeleşeceği için iyileşti ilaç kokteyli ve sıcak ortam lazım hastaya bu abuk sabuk şeyler değil.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasta iken üşüyen insanın ateşi yükseliyor demektir. Yapılacak en iyi ilk yardım koltuk altından kalça üst kısmına kadar olan bölgeye buz torbası veya ateşin şiddetine göre soğuk ıslak bez ile soğutma işlemi uygulanmalıdır ateş düşmez ise mutlaka hastaneye gidilmelidir sıcak ortam tehlikelidir bu durumda
    Cevapla
  • vsbshs 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın ölmüş gitmiş Allah rahmet eylesin de geç ne azarlıyorsun. İnsan bir derdi olduğunda mantıklı mantıksız bir umut herşeyi denemeye meyilli oluyor anlayışlı olmak zor geliyor sanırım.
    Cevapla
  • E.k 4 yıl önce Şikayet Et
    Ates olan hastanin ustu soyulmazmi ilik dus alinmazmi hatta kol atlarina alnin yaninelem yerlerine ilk bez konulmazmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?