Dünyada ülkelerin sağlık sistemleri tek tek çökerken Türkiye bir yenisini daha açıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında dünyada sağlık sistemi çökmeye başlarken Türkiye'de sevindiren bir gelişme yaşandı. 600 yataklı, 81 yoğun bakım ünitesi ile hazır olan yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor.

GİRİŞ 30.03.2020 08:10 GÜNCELLEME 30.03.2020 09:50
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyonunun yurtta görülmesinin ardından daha önce haziran ayında açılışı gerçekleştirileceği açıklanan 600 hasta yataklı ve 81 yoğun bakım ünitesiyle hazır olan yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor. 

 

 

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

30 Mart 2020 (yarın) Sabah itibarıyla 600 hasta yatağı, 81 yoğun bakımıyla yeni Okmeydanı Eğitim araştırma Hastanesini Milletimizin Hizmetine açıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun...
Allah’ın izni, Sağlık çalışanlarının bilgi ve özverisiyle bu belayı #Defedeceğiz...Hiç merak etmeyin” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 54
  • dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bilmez birinin elinden gelse bu hastanenin yolunu da kapatır.
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Başkanimizi başimizdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Erol TURANCI 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki iyi işler takdir edilmeli. Fakat takdir, tebrik ve teşekkür etmek için 15 Nisan'ı bekleyelim. Korona ile mücadelenin başarı skalası o tarihte en net halini alacaktır. O zaman hep birlikte davul zurna oynarız.
    Cevapla
  • Abdullah Er 4 yıl önce Şikayet Et
    MaşaaEllah. MaşaaEllah. Allah devletimize zeval vermesin.
    Cevapla
  • orhan antalya 4 yıl önce Şikayet Et
    bir tarafta bu güzel hastaneyi yapan ve milletimize güzel hizmetleri reva gören bir anlayış... diğer yanda bu güzel hizmetleri hazmedemeyen, anlayamayan ve sabote eden ve hatta yolunu bile yapmaktan aciz olanlar... daha da kötüsü erdoğan düşmanlığı ile halka yapılan hizmetleri kötüleyen ve reddeden gerici kafalı yobazlar... bakmayın öyle entel-dantel takıldıklarına... yobazlıkta ve gericilikte üstlerine tanımam... ama it ürür kervan yürür... HALKÇILARA RAĞMEN HALKA HİZMETE DEVAM...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...