Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığından yeni koronavirüs önlemi

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığınca valiliklere gönderilen yazıyla, sağlık kuruluşlarına girişlerde maske zorunluluğu getirildi.

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığından yeni koronavirüs önlemi
Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığından yeni koronavirüs önlemi
GİRİŞ 06.04.2020 16:26 GÜNCELLEME 06.04.2020 17:21
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı, tüm sağlık kuruluşlarına girişlerde vatandaşların tıbbi (cerrahi) maske takma zorunluluğu getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilin valiliklerine hasta ziyaretleri hakkında gönderilen yazıda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi süresince hasta ziyaretleriyle ilgili yapılan düzenlemelere ilave tedbirler getirildiği belirtildi. 

Bu kapsamda, mart ve nisan aylarında uygulanması istenilen tedbirlerin Bakanlık tarafından yapılacak ikinci bir duyuruya kadar uygulanmaya devam edileceği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tüm sağlık kuruluşlarına girişlerde vatandaşlarımızın tıbbi maske (cerrahi maske) takmaları zorunlu olup, sağlık kuruluşu içerisinde maskesiz dolaşıma izin verilmemesi, tedbirlerin kamu, üniversite ve özel sektöre ait tüm sağlık kuruluşlarında uygulanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi sağlanacak."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • FEHMİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Salgina karsi yapilmasi gerekenler yasadikca degil yasamadan gerekli tedbirler alinsa daha yerinde olur 14 madde olsun kalabalik ortama girerken maske takma zorunlulugu daha once karari alinsa iyi olurdu
    Cevapla
  • A günay 4 yıl önce Şikayet Et
    Terzilere bezden yaptırsak üç beş tane kullandığımızı yıkasak çıkarken yenisini takıp çıksak yanlış mı olur
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    yunanistan 20 vaka .süper iş çıkardı. İşi sıkı tutup erkenden sokağa çıkma yasağı aldı. Biz ise bindik bir alemete gidiyoz gıyamete. bir an önce sokağa çıkma yasağı uygulanmalı. insan hayatının bedeli yoktur. Araç muayenesine gittim, bahçedeki manzarayı görünce kaçtım. Bi kaç ay ceza vereceğiz , sağlık olsun. Bu bile durdurulmadı.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    muayene süresi 3 ay uzatıldı kardeş... önce malûmatımız olsun ki sonrasında utanmayalım...
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsanız yapın direnen bir kesim var Özellikle CHP li belediyelerin olduğu şehirler.Alınan kararlara muhalefet etmek için.Ne diyordu bunların Engin Altay ı,hükümet dünyanın en iyi işini yapsa onları alkışlayacak değiliz.Sonrada illa sokağa çıkma yasağı derler.Bunlar ne yiyip içiyorlar.
    Cevapla
  • YAŞASIN CORONA 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala piyasada maske sıkıntısı var hem pahalı hemde her yerde bulunmuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal