Atama kararları Resmi Gazete'de

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı , Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de
GİRİŞ 08.04.2020 05:49 GÜNCELLEME 08.04.2020 06:29
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne İsmail Tüzgen atandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine ise Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

 

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Eskişehir İl Müdürlüğüne Alper Sezer, Afyonkarahisar İl Müdürlüğüne Bekir Yümnü, Kırklareli İl Müdürlüğüne Faruk Uysal, Çanakkale İl Müdürlüğüne Muhammet Mermer, Denizli İl Müdürlüğüne Süleyman Erdoğan, Sinop İl Müdürlüğüne Melih Keleş ve Sivas İl Müdürlüğüne Harun Tan'ın atamaları yapıldı.

Öte yandan Çanakkale İl Müdürü Ersin Fırat, Hakkari İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Manisa İl Müdürü Murat Konan ve Van İl Müdürü Zeynel Abidin Koç da görevlerinden alındı.

 

 

Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan genel müdür yardımcılığına da Mustafa Pustu getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan, Vergi Başmüfettişliklerine, İbrahim Karaduman ve Serdar Özdil atandı.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Cemil Sarıcı, Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Emin Akkurt atandı.

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü pozisyonuna Murat Yaman getirildi.

İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Yalçın Özden, Orta Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Havva Eksilmez, Ege Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğüne Nihat Kınık, Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Ersin Başaran ve Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Kadri Karakuş atandı.

5 ilin müftüsü görevden alındı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bilecik Müftülüğüne Ali Erhun, Bingöl Müftülüğüne Ahmet Süzen, Düzce Müftülüğüne Rüstem Can, Erzincan Müftülüğüne Burhan Çakır, Erzurum Müftülüğüne Şahin Yıldırım, Kastamonu Müftülüğüne Mustafa Bülbül ve Rize Müftülüğüne Naci Çakmakçı'yı atadı.

Öte yandan Bingöl Müftüsü Muharrem Genç, Çanakkale Müftüsü Arif Gökce, Erzincan Müftüsü Mehmet Emin Çetin, Erzurum Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve Siirt Müftüsü Ahmet Altıok da görevlerinden alındı.

YORUMLAR 16
  • Konya ..42 3 yıl önce Şikayet Et
    Konyanın tapu müdürlerinin alayı hükümete destek vermiyorlar her şeye muhalefet kanlarına işlemiş bunlarada el atın lütfen sarayönü,selçuklu,karatay tapu müdürleri..nokta..
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba başarısız Rektörlere ne zaman sıra gelecek
    Cevapla
  • Nafile 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu teravih sünnet namazdır, başkan evlerde cemaat olun demiş, evde de sosyal mesafeyi Koruyun diyor sağlık bakanı, evlere dolup cemaat yapacak bu millet bu sefer.ev açık alan değil diyanet başkanı.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Esin ve çocuklarından bahsediyo cemaat yap derken. Komşularını cagir demiyo.
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    aile olarak cemaat olmaktan bahsediliyor evlere gitmekten değil yani anne baba ve çocuklar cemaat olabilir. Dayını amcanı çağır yada sen oraya git demiyor.
    Cevapla
  • S. Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ailenle yap diyor
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes evinde kılsın
    Cevapla
  • Bucalı. 3 yıl önce Şikayet Et
    İzmir Buca'ya dikkat. Camii bahçesi içine konan CHP çelengini günlerce orada tutan görevli ihbar edildi, sonuç yok. Cenaze yok, günlerce CHP çelengi, yüzü girişi görecek şekilde camii bahçesinde...
    Cevapla
  • Kılıçoğlan 3 yıl önce Şikayet Et
    Elbet bir cenaze gelecek. Chp önceden hazırlatmış işte. Neyi beğenmedin anlamadım.
    Cevapla
  • Anzer53bafra55 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba rektör temizliği ne zaman olacak
    Cevapla
  • kemani 3 yıl önce Şikayet Et
    hangi rektörün değişmesini istersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'