AFAD Başkanı Güllüoğlu'ndan Nevşin Mengü'ye cevap: Allah size akıl ve vicdan versin

Sokağa çıkma yasağının ardından AFAD'ın çalışmadığını ima eden Nevşin Mengü'ye cevap AFAD Başkanı Güllüoğlu'ndan geldi. Güllüoğlu, "Allah size akıl, insaf ve vicdan versin inşallah. Türkiye'nin her yerinde çalışıyoruz. Görmek için değil, gazeteci olarak değil, sırf muhalefet etmek için, zihinleri karıştırmak için soruyorsunuz" ifadelerini kullandı.

AFAD Başkanı Güllüoğlu'ndan Nevşin Mengü'ye cevap: Allah size akıl ve vicdan versin
AFAD Başkanı Güllüoğlu'ndan Nevşin Mengü'ye cevap: Allah size akıl ve vicdan versin
GİRİŞ 11.04.2020 14:34 GÜNCELLEME 11.04.2020 14:34
Bu Habere 253 Yorum Yapılmış

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Unlu mamül satan dükkanlar ve eczaneler dışında iş yerleri ve mağazalar kapalı olacak. İçişleri Bakanlığı, Sosyal Dayanışma Vakfı vasıtasıyla ekmek dağıtımı yapıyor.

 

 

Nevşin Mengü, sokağa çıkma yasağı üzerinden AFAD'a iftirada bulundu. Dün akşam açıklanan kararı eleştiren Mengü, daha sonra sosyal medya hesabından, "AFAD nerede bilen var mı" diye paylaşımda bulundu. 

 

 

Mengü'nün paylaşımına tepki gösteren AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Allah size akıl, insaf ve vicdan versin inşallah. Türkiye'nin her yerinde çalışıyoruz.  Görmek için değil, gazeteci olarak değil, sırf muhalefet etmek için, zihinleri karıştırmak için soruyorsunuz" dedi. 

"ALLAH SİZE AKIL VE VİCDAN VERSİN"

Mengü'nün paylaşımını yanıtlayan Güllüoğlu şu ifadeleri kullandı: 

"Allah size akıl, insaf ve vicdan versin inşallah. 60 ilde yurtlarda, Elâzığ'da, Van,'da Türkiye'nin her yerinde çalışıyoruz. Ama siz bunu göremezsiniz. Görmek için değil, gazeteci olarak değil, sırf muhalefet etmek için, zihinleri karıştırmak için soruyorsunuz.

Size AFAD'tan malzeme çıkmaz. Bizi yaşlılara sorun, bizi yurtlardaki vatandaşlara sorun, bizi depremzedelere sorun, tahliye edip evine götürdüklerimize sorun. Gerçekten merak ediyorsanız." 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 253
  • Serdengeçti 4 yıl önce Şikayet Et
    Onların gözleri vardır görmezler, kulakları vardır işitmezler. ...
    Cevapla
  • veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kedar hain varmış yarabbi. Alçak kadın.madem gazeteci geçiniyorsun git afada bir uğra sor ne yapıyorlar. masa başında uydurma haberlerle gazetecilik olmaz. hainlerin sonu gelmiyor ki.
    Cevapla
  • Cansu 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar sormak için münafıklık için sorar bizler ihya için üretim için VATAN için yaparız!
    Cevapla
  • Mehmet Dirican 44 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirlerin Oyunu Bitmiyor Birde İçimizdeki Siyonistlerle Uğraşıyoruz Rabbim Türk İslam Ümmetinin Yar Ve Yardımcısı Olsun
    Cevapla
  • Kul ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık, Allah (teala)'ına kurban
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar