Pazara girmek isteyenler, 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu

Burdur'da, salı günleri kurulan halk pazarına girişte koronavirüs tedbirleri uygulandı. Ekipler, vatandaşların tek tek ateşini kontrol ederken, dezenfeksiyon tünelinden geçilerek girilen pazar girişinde yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluştu.

GİRİŞ 14.04.2020 14:36 GÜNCELLEME 14.04.2020 14:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Koronavirüs önlemleri kapsamında pazar yerlerinde de tedbirler sıkı bir şekilde uygulanıyor. Burdur'da, Uzay Çatı altında salı günleri kurulan halk pazarının etrafı koronavirüs tedbirleri kapsamında polis bariyerleriyle çevrildi ve pazara alışveriş için gelenler, giriş için tek kapıya yönlendirildi.

 

 

1 KİLOMETRELİK KUYRUK

Girişte ateşleri ölçülen vatandaşlar, belediyenin kurduğu dezenfeksiyon tünelinden geçtikten sonra içeri alındı. Ekiplerin sosyal mesafeye uymaları konusunda sürekli uyarmasına rağmen zaman zaman vatandaşlar kuralları hiçe saydı.

 

 



Vatandaşlar, pazara girmek için yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Bazı vatandaşlar bu duruma isyan etti. Ekipler, vatandaşlara alışverişlerini 15 dakikada bitirmeleri konusunda uyarıda bulundu. Maskesiz gelenlere belediye ekipleri tarafından maske dağıtıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi taptaze patatesler soğanlar gelmiştir oraya,5 yıl önce oradaydım cami altındaki dükkanlar zaten pazarı aratmıyordu.ancak anlamadığım nisan ayında çıkan taze patatesler İstanbula mayıs sonunda bile zor geliyor maalesef.
    Cevapla
  • Şems 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyelim Allah akıl fikir vermiş ama insan bu kulanamadiktan sonra ne fayda eder ki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'