Kavgaya müdahale eden polisin burnunu kırdılar

Osmaniye’de bir bahçede zeytin fidesi yüzünden çıkan taşlı sopalı kavgada 1 kişi yaralandı, olaya müdahaleye giden 3 polis memuru da kavgaya karışanlar tarafından darp edildi.

Kavgaya müdahale eden polisin burnunu kırdılar
Kavgaya müdahale eden polisin burnunu kırdılar
GİRİŞ 19.04.2020 18:08 GÜNCELLEME 19.04.2020 18:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Fakıuşağı Mahallesinde bulunan bahçesinde çalışan İbrahim Y.’nin (28) yanına bir arkadaşı otomobille geldi. İddiaya göre, arkadaşı bahçeden ayrıldıktan sonra İbrahim Y.’nin bahçe komşusu Mehmet E. (60) İbrahim Y.’nin yanına gelerek arkadaşı otomobille geçerken 1 zeytin fidanını ezdiğini söyleyerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet E., olay yerine yeğenleri Sinan E. Ahmet E. Muhammet E. ve Gökhan Ç.’yi çağırdı. Olay yerine gelenler amcaları ile tartışan İbrahim Y.’yi taşla ve sopalarla darp etmeye başladı. Kanlar içinde yerde kalan İbrahim Y. durumu polise bildirdi. İhbar üzerine kavgaya müdahale için gelen polis ekibi Gökhan Ç.’yi gözaltına alarak polis aracına bindirdi. Bunun üzerine Gökhan Ç.’yi polis aracından indirmek isteyen Sinan E., Ahmet E. ve Muhammet E. polislere saldırdı. Aldığı darbelerle polis memuru Ahmet D.’nin burnu kırıldı. Olay yerine gelen takviye polis ekiplerine de saldıran 3 kişi, 2 polis memurunu daha darp etti. Havaya ateş edilerek ve biber gazı kullanılarak güçlükle gözaltına alınan Sinan E, Ahmet E. ve Muhammet E. götürüldükleri Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Şahısların adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

Burnu kırılan polis memuru ile darp edilen 2 polis memuru ve yine olayda darp edilen İbrahim Y., şahıslardan şikayetçi oldu. Serbest bırakılan 3 kişiye korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uymadıkları için idari para cezası uygulandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kötüleri korumayın artık, döner size varır bunun ucu.
    Cevapla
  • yorumcu baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İç işleri bakanım polislerine böyle mi sahip çıkıyor. Lütfen bakana haber verin eminim ki haberi yoktur.
    Cevapla
  • Osmaniye 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah bir de serbest bırakmasanız, gözaltı süresi 15 dakika sanırım. Daha dün Osmaniye merkez çarşı karakolu uyuşturucu mahkumunu 3 kez şikayet ettiğimiz halde her seferinde 15 dakikada serbest bıraktılar. Halkı galeyana getirdiler. Mikrobu topluma salarsan masumu ezersin.
    Cevapla
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    6 gün sonra yine evine geldi
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha dün Osmaniye merkez çarşı karakolu uyuşturucu mahkumunu 3 kez şikayet ettiğimiz halde her seferinde 15 dakikada serbest bıraktılar. Halkı galeyana getirdiler. Mikrobu topluma salarsan masumu ezersin.
    Cevapla
  • hak 3 yıl önce Şikayet Et
    Can güvenliği şikayetiyle 6 ay uzaklaştırma alan bu şahıs 6 gün sonra evine geldi. Gözüme baka baka apartmana girdi. İtirafçıyım kimse bana bir şey yapamaz diyen bu şahıs haklı çıktı. Kimse bir şey yapmıyor.
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel adalet polisin burnunu kır ve serbest kal bunun adaleti nerede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira