Salda üzerinden algı yapmaya kalktılar! Gerçekler ortaya çıktı

Bugün CHP'li Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi sabaha karşı evlerine gelen saldırganlarca vuruldu. Sosyal medyada bazı kişiler bu saldırıyı Salda Gölündeki yapılaşma ile ilişkilendirdi. Ancak başkan Şenel, "Saldırı nedeni Salda değil, fuhuş yapılan otelin ruhsatının iptal edilmesi." diyerek yapılmaya çalışılan çirkin algı operasyonunu gün yüzüne çıkardı.

GİRİŞ 20.04.2020 18:06 GÜNCELLEME 20.04.2020 18:06
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Algı operasyonu bu defa Salda Gölü üzerinden yapıldı. Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel; otel müşterilerilerinin kimlik bilgi girişlerini yapmadığı gerekçesiyle Salda Lake Oteli’nin ruhsatını iptal etmiş ve saldırıya uğramıştı. Olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıkarken bazı siyasiler ve gazeteciler; söz konusu saldırının Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’in Salda Gölü’nün korunmasına yönelik çalışmalarından dolayı olduğunu iddia ederek algı operasyonuna imza attı.

 

ALGICILAR SAHNEYE ÇIKTI

Sosyal medyada, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Gürsel Tekin ve Tuncay Özkan, başkan Mümtaz Şenel'in Salda gölündeki yapılaşmaya karşı çıktığı için vurulduğunu iddia ettiler.

 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Mümtaz Şenel tedavisinin ardından olaya ilişkin açıklamada bulundu. Şenel, yaşanılan saldırı için 'Fuhuş yapılan bir otelin ruhsatını iptal ettik, bu yüzden saldırıya uğradım' dedi.

YORUMLAR 81
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle olması Salda Gölü talanının görmezdenmi gelinmesi anlamı taşıyor..
    Cevapla
  • Veli uygun 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir olaya balıklama dalmak chp lilerin geninde vardır arştırmadan sormadan bir olaya bodoslama dalarlar al işde ellerrinde patladı nasıl insan içine çıkacak yüz bulurlar bu chp liler.
    Cevapla
  • Karacabey 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP nın ve m vekillerinin işi nedir milletin VERDIGI vergilerden maas almak devlet millet dusmanlıvı yapmak adamlar sartlanmış siyonizme terore hizmet ediyorlar terorıstlerle kol kola girip ilkeye kotuluk yapmak yalan soyle ek terore terorıstde etoculara arka cıkmak vatan millet dusmanlıvı yapmak yuce Allah bu millete bunların eline dusurmesın Allah dusurmesınolakı oylr bırsey vay bu milletin haline ilkenin milletin bunlardan cekegı varkaracabey
    Cevapla
  • Yaşar Ümit Önal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hey CHP sen nasıl musallat oldun bu millete be...Ne pis birşeysin.Dünya ne halde sen ne derdindesin.
    Cevapla
  • bahoç 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu utanmazlar dizisi ne zaman bitecek Allah aşkına en küçük biriminden parti genel başkanına kadar bu yüzsüzlük yalan iftira ve edepsizlik siyaseti ne zaman the end der bakalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir