Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘Rehin alma’ olayına ilişkin açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Çankaya ilçesinde 2 çocuğunu rehin alan adamın cezaevinden yeni çıktığı iddialarının asılsız olduğunu bildirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘Rehin alma’ olayına ilişkin açıklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘Rehin alma’ olayına ilişkin açıklama
GİRİŞ 26.04.2020 01:10 GÜNCELLEME 26.04.2020 01:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Çankaya ilçesinde eşi evini terk ettiği için 2 çocuğunu rehin alan baba F.S ile ilgili açıklama yaptı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “Ankara ili Çankaya ilçesinde F.S isimli kişinin eşi ile kavga ettiği, kavganın ardından evi terk eden eşinin eve dönmemesi üzerine biri dört yaşında kız, diğeri 7 yaşında erkek olmak üzere 2 çocuğunu evinde rehin aldığı, F.S. isimli kişinin 7242 Sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Kapsamında cezaevinden çıktığının internet haber sitelerinde ve sosyal medyada yer alması üzerine, kamuoyuna bir açıklama zaruriyeti ortaya çıkmıştır.

F.S. isimli kişinin Görevi Yaptırmamak için Direnme ve Hakaret suçlarından kesinleşmiş 17 ay 40 gün hapis cezası için 19.05.2017 tarihinde cezaevine alındığı, cezaevinden çıktığı hususunun gerçeği yansıtmadığı kamuoyuna duyurulur” ifadeleri yer aldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet işi gücü bıraktı bu chp yalanlarının doğrusunu anlatmaya çalışıyor, kardeşim bunlar yalan makinası yetişemezsiniz.
    Cevapla
  • yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    E BUDA YALAN ADAMLARDA YALAN BİTMİYOR NASIL YAPIP BU ADAMLAR BU BOŞ İNSANLARDAN KURTULACAĞIZ ÜLKEMİZİN ENERJİSİNİ BOŞ YERE HARCIYORLAR boş insanlar
    Cevapla
  • xxlxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama eksik yapılmış. Hesaplama bilmeyenler için ceza indirimi süresi ve çıkış tarihi de yazılmalıydı
    Cevapla
  • ek9 3 yıl önce Şikayet Et
    ispat delil olmayan yalan haber yapana ceza verilse bu iş biter bu konuda yasa çıkarsınlar ,net çözüm, para cezası degil ha direk hapis .
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 3 yıl önce Şikayet Et
    Algı operasyoncular bu kadar yalanı söylerken yüzünüz kızarmaz. Biliyoruz ki bu ülkeye de hizmet etmiyorsunuz. Düşün artık bu milletin yakasından, defolup gidin artık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!