27 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığı'ndan 27 Nisan koronavirüs tablosuna ilişkin açıklama geldi. Türkiye'de corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 95 kişi artarak 2 bin 900 oldu. Bugün 20 bin 143 test yapıldı, 2 bin 131 yeni vaka tespit edildi, 4 bin 651 kişi iyileşti. Bakan Koca, "Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık" açıklamasında bulundu.

27 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka sayısı ve son durum açıklandı
27 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 27.04.2020 21:09 GÜNCELLEME 27.04.2020 21:35
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından koronavirüsle ilgili yapılan açıklamada, "Son 24 saatte vaka sayısı 2 bin 131, vefat sayısı 95 oldu, toplam vefat sayısı 2 bin 900." bilgisi verildi.

İYİLEŞENLER SAYISINDA REKOR ARTIŞ!

Bakanlığın açıklamasında, "Son 24 saatte 4 bin 651 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid 19 tedavisi tamamlananların sayısı 33 bin 791 oldu." denildi.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da açıklamasında, "Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık." ifadelerini kullandı.

Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için, ihtiyaç duyulan test sayısında azalmanın bugün de devam ettiğini kaydeden Bakan Koca, "Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş sürüyor. Bu başarıyı riske atmayalım." uyarısında bulundu.

Son 24 saatte 4 bin 651 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid 19 tedavisi tamamlananların sayısı 33 bin 791 oldu.

27 Nisan koronavirüs tablosu! Son durum...

BAKAN KOCA'DAN İFTAR UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iftar saatinde fotoğraf paylaşarak sosyal medya hesabından uyarıda bulundu. Koca''Kalabalık iftar sofralarından uzak duralım. Hayırlı iftarlar.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 86
  • osmanoğlu2023 4 yıl önce Şikayet Et
    Mevlam muvaffak etsin inşaAllah bayrama bütün çalışanlarımız komşu ve akrabalarıyla birlikte çay içiyor oluruz...
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sana şükürler olsun..allahım bitir bu hastalığı bizim ülkenizden sana sığındık..
    Cevapla
  • Nurr 4 yıl önce Şikayet Et
    Emin olun bakanım aynı şehirde gurbeti yaşıyoruz akrabalarımızla. Asla görmüyoruz bile birbirimizi.. İnşallah selamete çıkarsın Rabbim
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Test sayısına oranla pozitif çıkanların oranı ortalama %10 gibi gidiyor. Yani test yapılan her 10 kişiden biri corona. inşallah bu oranda düşer.
    Cevapla
  • Msfr 4 yıl önce Şikayet Et
    Gece yarısı marketlere fırınlara hucum edenler İçin korona hız kazanacak denilip durdu herhangi bir yükseliş olmadığı gibi çok şükür düşüş eğilimi başlamıştır
    Cevapla
  • ersin5454 4 yıl önce Şikayet Et
    o gece yarısı çıkanlar olmasaydı fenamı olurdu. Tedbiri alma sonra herşey Allah'tan de olurmu öyle, olmaz. o yasak günleri çıkmasalar birbirini yemeseler hepsi açlıktan ölecekti değilmi. Kardeşim biz tedbiri alamakla yükümlüyüz lakin milyonlarca insanın vebalini taşıdığımızın farkına varalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Son Dakika: Beştepe'deki sürpriz görüşme sona erdi!