Ankara'da köpek katliamı: Çok sayıda yavru ölü bulundu

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde boş bir arazide çok sayıda ölü köpek yavrusu bulundu.

GİRİŞ 27.04.2020 23:17 GÜNCELLEME 27.04.2020 23:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kahramankazan ilçesinde Sarılar Mahallesi ile Soğulcak Mahallesi arasında bulunan boş bir arazide çok sayıda ölü köpek yavrusu bulundu. İddialara göre, bir vatandaş, Ötüöz mevkiinde yol kenarındaki boş arazide 2 ölü köpek yavrusu ile karşılaştı. Köpeklerin neden öldüğünü merak eden vatandaş, araziye girdiğinde ise farklı yerlerine atılmış 10'un üzerinde yavru köpeğin ölüsü ile karşılaştı. Belediye başkanına seslenen vatandaş, “Burası Sarılar Mahallesi ile Sohullucak Mahallesi arasında Ötüöz mevkiinde bir yer. Benim dediğim yeri anladınız siz. Tavuk kümeslerinin yanında hemen büyük bir arazi tellerle çevrilmiş, bazı teller kesilmiş” diyerek inceleme yapılmasını istedi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Mahir Denizkuşu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısırlaştırma yapılmalı, hayvanların üremesinin önüne geçilmeli. Yaşam hakları korunmalı, hayvanlara işkence eden, öldüren büyük ceza almalı.
    Cevapla
  • önemli 3 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlar çok hızlı ürüyor. şehirlere kontrolsüz bir biçimde rahatça girebiliyorlar. hayvanlar şehirlere sokulmamalı. hayvan sahipleri kanunla, hayvan ölünceye kadar bakmak zorunda olmalılar. kısırlaştırılmadan hayvan beslenmemeli. şehirlere girişlerini engellemeliyiz. vahşi hayvanları evcilleştirip onları şehirlerde beslemek doğru değil. hayvan hakları savunucuları da bunu kabul edecektir. çünkü başa çıkmak mümkün değil. öldürülen hayvanların sorumlusu şehirlere kontrolsüz hayvan girişi ile mücadele etmeyen, kısırlaştırmadan hayvan beslemeye izin veren hükümetlerdir. kanunlardır. belediyelerdir.
    Cevapla
  • Aynur Denizkuşu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklar , parklar , bahçeler 5199 sayılı kanunda hayvanların yaşam alanıdır. Arazilerde besleniyorlar. İnsanoğlu öyle zalim ki onu bile çok görüyorlar. Oysa bu virüs bize bir ders, sokağa çıkamayan insanların yerini bu canlar aldılar. Bunları istemeyenleri yüce Allaha havale ediyorum. Allahın yarattığına zülmedenler kahrolsunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...