Anne yüreği dedirtti: Hasta yavrusunu ağzında acile taşıdı

Anne kedi hasta yavrusunu bir hastanenin acil servisine kadar ağzında taşıyarak sağlıkçılara bıraktı. Kedinin görüntüleri yürekleri ısıttı. Haber Fransız basınında da yer ederken bazı Fransız vatandaşlar ''Türkler sağlıkta o kadar ilerlemişler ki kedilere bile bakıyorlar'' yorumlarında bulundu.

Anne yüreği dedirtti: Hasta yavrusunu ağzında acile taşıdı
Anne yüreği dedirtti: Hasta yavrusunu ağzında acile taşıdı
GİRİŞ 30.04.2020 04:54 GÜNCELLEME 30.04.2020 04:58
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Annelik insanda ve hayvanlar aleminde aynı etkiyi aynı içgüdüyü sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde Merve Özcan isimli bir kullanıcının Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım bunu daha iyi anlamamızı sağladı. Özcan'ın acil serviste anne kedinin yavrusunu getirdiği anlara ait fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Acil servisteki görevli sağlık çalışanlarının yavru kediye ilgisi ise görenlerin yüreğini ısıttı.

hasta yavrusunu acil servise taşıyan kedi

YAVRUSUNU AĞZINDA ACİLE TAŞIDI

Sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri; anne kedinin, hasta olan yavrusunu ağzında taşıyarak bir hastanenin acil servisine götürmesi oldu. Merve Özcan adlı kullanıcının çektiği fotoğrafları Twitter hesabından paylaşması ile gündem olan anne kedi, hasta yavrusunu ağzında taşıyarak hastaneye götürerek sağlıkçılardan yardım istedi.

hasta yavrusunu acil servise taşıyan kedi

SAĞLIKÇILARIN İLGİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Acil servis çalışanlarının hemen yavru kediye yardım etmesi, anne kedinin doktor ve hemşirelerin yanından ayrılmayıp yavrusunu takip etmesi ise görenleri mest etti. Serviste minik yavrunun bakımı yapılırken, anne kediye de süt ve mama verildi. Hastane çalışanları yavru kediye yaptıkları müdahalenin ardından veterinere yönlendirerek tedavi sürecinin tamamlanmasını sağladı.

FRANSIZ MEDYASINDA YER BULDU

Haber Fransız basınında da yer ederken bazı Fransız vatandaşlar ''Türkler sağlıkta o kadar ilerlemişler ki kedilere bile bakıyorlar'' diyerek Fransa hükümetini suçladı.Bir diğer vatandaş da “bizde yaşlıları hastaneye almıyorlar, Türkler sokak kedilerini bile tedavi ediyor” yorumunda bulundu.

 

YORUMLAR 58
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadaş... kedi bile hastanelerden geri çevrilmeyeceğini biliyor... ama zaten kediler muhteşem varlıklardır... ( bizim solculardan milyon kere daha değerlidir )
    Cevapla
  • kara0683 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu mevzuya bile siyaset karıştıyorsun ya değerini gözler önüne sermişsin zaten sen kedilerde solcularda sağcılarda herkes değerli ama sen değermisin bilmem
    Cevapla
  • Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel yorum
    Cevapla
  • esas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir CHP-HDP-İYİ-Saadet i ikna edemedik. Müzmin inkarcılara yapacak bir şey yok
    Cevapla
  • FERHAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizin gibi insanların emeklerini boşa çıkarmasın. Rabbim bu yardımınız sayesinde hem sizin hem de sizin cocugunuzun ayağını taşa dedirtmesin. Sizin gibiler sayesinde hala bu dünya dönüyor...
    Cevapla
  • Selma 3 yıl önce Şikayet Et
    Amınnn
    Cevapla
  • Sen 3 yıl önce Şikayet Et
    Insanlara cokda guzel bir ORNEK annesi veya babasini hasda diye hasdaneye gidip almayan kisiler var malesef ORNEK INSANLARA BU KEDI.
    Cevapla
  • Gül er 3 yıl önce Şikayet Et
    Can dostlarimiz akilli belli saglik bakanimizi dinlemiS belliki Cagrisina onlar bile güvenmis bebegini TÜRK hekimlerine emanet etmis ...kurban olurum Yaradanima
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe