10 bin TL kredi başvuru sonuç sorgulama! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası..

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından dar gelirli vatandaşlara 10 bin liraya varan kredi ödemesine başvuru yapan vatandaşlar sonuçların açıklanacağı tarihi, başvuru yapamayanlar ise başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki Temel İhtiyaç Kredisi başvuru sorgulama nasıl yapılır?

10 bin TL kredi başvuru sonuç sorgulama! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası..
10 bin TL kredi başvuru sonuç sorgulama! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası..
GİRİŞ 09.05.2020 10:27 GÜNCELLEME 09.05.2020 10:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında orta ve düşük gelir grubunda yer alan vatandaşlara destek sağlamak amacıyla Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından 10.000 TL’ye kadar, 6 ay ödemesiz olacak şekilde, 36 aya kadar vadeli, eşit taksitli ve aylık %0,49 faiz oranına sahip kredi başvurularını yapan vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Başvuru yapmayanlar için ise; başvurular devam etmektedir. Peki 10 bin lira kredi sonuçları ne zaman açıklanacak?

 

10 BİN TL KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilen 36 ay vadeli ve 6 ay geri ödemesiz Bireysel Temel İhtiyaç Desteği kredi başvuru şartları açıklandı. İhtiyaç kredisinden aylık hane halkı geliri 5 bin lira ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ve diğer vatandaşlar yararlanacak. Kredi tutarı, 3 bin, 5 bin, 7 bin 500 ve 10 bin TL seçenekleri ile değişiklik gösteriyor.

 

GERİ ÖDEME NASIL OLACAK?

5.000 TL KREDİ: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 188 TL ödenecek.

7.500 TL KREDİ: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 282 TL ödenecek.

10.000 TL KREDİ: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 376 TL ödenecek.

10 BİN LİRA KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

10 bin lira kredi başvurusu ile temel ihtiyaç destek kredisi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar, internet üzerinden başvuru ekranını araştırmaya devam ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank aracılığıyla yapılabilecek olan 10 bin lira kredi başvurusu, bankaların internet sitesi üzerinden de kolayca sorgulanabiliyor.
Başvuru yapan hanenin gelir durumunun incelenmesi ile birlikte hesaplara tahsis edilen 10 bin TL temel ihtiyaç destek kredisi, başvuru ve sorgulama ekranı aracılığıyla takip ediliyor. 6 ay ödemesiz olarak çekilecek olan kredi tutarı, 3 bin, 5 bin, 7 bin 500 ve 10 bin TL seçenekleri ile alınabiliyor.

HALKBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİSİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

KREDİ BAŞVURU SONUÇ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Bankalarca başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanması sonrasında, temel ihtiyaç kredi başvuru sonuçları neticelendirilecek. Kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup, müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebileceklerdir. Kredi başvurusunda bulunan ve durumunu merak eden vatandaşlar için sorgulama ekranı şu şekilde olacak;

VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİSİ BAŞVURU SORGULAMA EKRANI

HALKBANK (başvurularını sorgulamak için Halkbank Mobil Şubesine giriş yaparak; Krediler, Yeni Kredi Başvurusu ve Sorgulama Başvurularıma Onaylı Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımları)

YORUMLAR 6
  • Rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    45 gün oldu halen beklemede ihtiyacı olmayanlara anında 1 hafta sürmüyo neden acaba
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli değerlendirmede ne zaman sonuçlar belli olacak. Ne zaman açıklanacak. Bilgisi olan var mı?Bir aydan fazla bir süredir 40 gün olacak beklemedeyiz
    Cevapla
  • Gókmen güler 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık 1 ay oldu cıkıyorsa cıksın artık
    Cevapla
  • FARUK BAYRAK 3 yıl önce Şikayet Et
    bir ay oldu daha sonuç çıkmadı
    Cevapla
  • Kemal. Özyürek 3 yıl önce Şikayet Et
    Dardaki. İnsanlara. Yardım. Etmek, Beni. Çok, Mutlu. ETTİ, İNSANLARIMIZIN. ELİNDEN. TUTUN, ALLAH. SEVABINIZI. DEFTERİNE. KAYDETSİN,,,,
    Cevapla
  • İpek kılınç 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin inşallah vede Amiin şu takip i olanlarada verseydi bu temel devlet destekli kredisini Wallah çok iyi olurdu bu zor günlerinde en azından hiç olmazsa biraz rahat ederlerdi bayramada az kaldı şimdi dahada düşünmeye başlarlar ve dilerim allahtan devletimiz bu takip te olanlara da verir inşallah bayram gelmeden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler