Devlet Bey Konağı, MHP lideri Bahçeli’yi bekliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’de doğduğu evin yerine yaptırdığı “Devlet Bey Konağı” tamamlandı. Genel Başkan Bahçeli’nin yeni komşuları ise “çok gururluyuz” açıklaması yaptı.

GİRİŞ 07.05.2020 14:22 GÜNCELLEME 07.05.2020 14:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Osmaniye merkez Alibeyli Mahallesi İstasyon Caddesi'nde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğduğu evin bahçesinde yapıldığı öğrenilen konağın inşaatı, 3 Mayıs'ta tamamlandı. Çukurova yöresinin karakteristiğini yansıtan 'Devlet Bey Konağı'nın iç dekorasyon çalışmaları da tamamlanarak bina oturuma hazır hale getirildi. 

 

 

GELENEKSEL TÜRK MİMARİSİ

Üç katlı olarak inşa edilen Devlet Bey Konağı, cumbalı yapısı, göz alıcı ahşap giriş kapısı ve kepenkleriyle Selçuklu-Osmanlı mimarisinin geleneksel özelliklerini taşıyor. Konağın ön cephesinde, merdivenlerle çıkılan giriş kısmının iki yanında birer bozkurt heykeli bulunuyor. Konağın arka bahçesinde, kameriye de denilen gösterişli ve geniş bir çardak yer alıyor. 

 

 

KOMŞULARI ÇOK MUTLU

Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de yakınları bulunuyor. Bahçeli’nin konağının karşı tarafında esnaf olan Osman Soydemir gurur duyduklarını belirterek, “MHP Genel Başkanının Osmaniye’ye böyle bir konak yaptırması memleketini sahiplenmesi güzel bir şey. En büyük hayalim de Devlet Bahçeli komşum buraya geldiği zaman gel komşum bir kahve içelim demesi ve kendisiyle kahve içmek. Kendisini çok seviyoruz” şeklinde konuştu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Guzel olmuş. Biraz sade on cephe goruntusu, orta kısmın ustune ucuncu bir kat daha gosterisli dururdu bence ama yine de guzel, begendim.
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır sizin gibi Vatan sevdalısı insanlara ismin gibi Devlet adamısın Allah yolunuzu Daim etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD'nin oyuyla veto edildi
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi