Bakan Koca paylaştı: Önce Allah'a, sonra sana emanet

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüsle mücadelede en ön saflarda görev yapan sağlık çalışanları için bestelenen "Canlar önce Allah'a, sonra sana emanet" isimli şarkıyı sosyal medya hesabından paylaştı.

GİRİŞ 08.05.2020 19:42 GÜNCELLEME 08.05.2020 19:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, sağlık personeli için daha önce de şarkılar seslendirildiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Örneklerini daha önce paylaştığımız şarkılardan bir yenisi daha yapıldı. 'Kahraman sağlık ordumuza' şeklinde, gurur verici ithafla başlayan şarkı, tek tek hekimlerimize 'Canlar önce Allah'a, sonra sana emanet' diyor. Emeği geçenler sağ olsun."

 

 

Bakan Koca'nın paylaştığı eserin videosunda da sağlık personelinin hastanedeki çalışmalarının anlatıldığı animasyonlara yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    saglık çalışanlarına faizsiz ev kredisi verseniz çok daha makbule geçer
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanlarımızdan Allah razı olsun, güç, kuvvet sağlık, sıhhat, esenlikler versin İnşaallah. Türkiyede sadece hastane sayısı ve yatak kapasitesi artırılmamıştır. 2003 te 4900 kontenjanı olan tıp fakültelerine yenileri eklenerek ve kontenjanlar artırılarak 2018 de 15.000 tıp fakültesi öğrenci kontenjan kapasitesine yükseltilmiştir. tıpta uzmanlık kontenjanıda 2.5 kat arttırılmıştır.
    Cevapla
  • B.E.S. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz şarkılardan ziyade sağlık çalışanlarına şiddete caydırıcı cezalar getirilmesini talep ediyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar