Bülent Arınç sözlerinden geri adım atmadı! Tepkiler çığ gibi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle camilerden her gün dua ve salavat okunmasından rahatsız olduğunu belirten Bülent Arınç, büyük tepki çeken ve istifa çağrılarına neden olan sözlerinden geri adım atmadı. Bülent Arınç'a #YazıkSanaArınç etiketi altında tepki yağdı.

GİRİŞ 16.05.2020 00:42 GÜNCELLEME 16.05.2020 00:47
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Bülent Arınç, Kemal Öztürk'ün YouTube kanalında koronavirüs salgını sonrası camilerde okunan dua ve Salâvat-ı Şerifelerden rahatsız olduğunu belirmişti.

TEPKİ ÇEKEN SÖZLERİNDEN GERİ ADIM ATMADI

Kullandığı tepki çeken ifadeler hakkında bir açıklama metni yayınlayan Arınç, " Söylediğim sözlerin arkasındayım. Her yerde ve her platformda da savunurum. Hiçbir kurum, hiçbir makam, hiçbir unvan baki değildir. Hepsi gelip geçicidir. Bunlar için insanın haysiyetini, onurunu, kişiliğini, ilkelerini çiğnemesi zavallılıktır. İnandığım değerler, ilkeler ve onurumla doğruya doğru, yanlışa da yanlış demeyi sürdüreceğim" ifadelerini kullandı.

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

Arınç, söz konusu programda, "Her gün yatsı ezanı okunuyor. Camide kimse yok. Cemaat de yok zaten. Namaz da kılınamıyor. Ama arkasından aziz kardeşim 15 dakika salavatlar, Mevlid-i Şerif'ler, dualar. Böyle bir şey bir defa olur benim bildiğim. Her gün Mevlid-i Şerif gibi ezanın arkasından öğlen de var böyle bir şey daha kısa, ikindi de var böyle bir şey daha kısa" demişti.

 

ARINÇ'A YİNE TEPKİ YAĞDI

Sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden Bülent Arınç'a #YazıkSanaArınç etiketi altında tepki yağdı.





YORUMLAR 134
  • hu hu 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna 15 temmuz u hatırlatıyordur, yarası var, gocunuyor!!!
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    şeytan çok rahatsız olurmuş, o okunanlardan.
    Cevapla
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama yorum yapmaya çokta gerek yok iflah olacak gibi durmuyor...
    Cevapla
  • Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek yüzünü göstermeye başladı
    Cevapla
  • Vatan Evladı 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede durmak gibi bi zorunluluğun yok ey arınç alalım seni ABD ye italyaya Çine Avrupada elin papazı kilisede imamımıza mikrofonu eli ile turuyor ezan okurken bizim içimizdekilerin derdi ne ezanlarla selalarla anlamak mümkün değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme