65 yaş üstü için yeni karar! Erdoğan talimatı verdi...

İçişleri'nden yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre 17 Mayıs pazar günü hava sıcaklıklarının yüksek seyredeceğinin değerlendirilmesi üzerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma saatleri değişti. Yapılan değişiklikle bu kapsamdakiler pazar günü 12:00- 18:00 saatlerinde sokağa çıkabilecek" denildi.

GİRİŞ 15.05.2020 23:11 GÜNCELLEME 18.05.2020 15:09
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

 

"Meteorolojik verilere göre 17 Mayıs pazar günü hava sıcaklıklarının yüksek seyredeceğinin değerlendirilmesi üzerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma saatleri değişti. Yapılan değişiklikle bu kapsamdakiler pazar günü 12:00- 18:00 saatlerinde sokağa çıkabilecek.

65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ve ihtiyaç duyulan hallerde refakatçileri ile birlikte 17 Mayıs 2020 Pazar günü 11:00-15:00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacakları açıklanmıştı.

 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile önümüzdeki günlerin meteorolojik verilerinde hava sıcaklarının yüksek seyredeceğinin değerlendirilmesi üzerine 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların 12:00-18:00 saatlerinde sokağa çıkmalarına karar verilmiştir" 

Son dakika: 65 yaş üstü için yeni karar!

YORUMLAR 13
  • salim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yasak kalkınca virüsün yayılmadığını mı düşünüyor millet anlamadım.çocuklar desen curcuna yaşlılar öyle
    Cevapla
  • Egeliden 3 yıl önce Şikayet Et
    Kural tanımaz her yaştan her cinsden maalesef çok insanımız var.Maskeyi toplumda tam olmasa da benimsettik ama hala çok duyarsız davranan insanlarımız da var.Keşke disiplinli kural kanunları dinleyen bir toplum olduğumuzu,virüse karşı cephe savaşı verip vatan müdafası yaptığımızı tüm dünyaya gösterebilseydik...Yaşlılarımızı ayrıca tebrik ediyorum.Geçen izin günlerinde (çarşı izni) kullanır gibi kimi bastonlu kimi dimdik ayakta caddelerde devriye atmaları gerçekten çok güzeldi. :)
    Cevapla
  • nuhungemisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyahat izini verilse mevsimlik kaldıkları yerlere bir defalık
    Cevapla
  • Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    Sabahtan akşama kadar olması daha makul olurdu. Süre kısa oldukça yoğunluk riski artar
    Cevapla
  • fahri 3 yıl önce Şikayet Et
    08-18 saatleri arası serbest olmalıdır çünkü asansör önlerinde bekleme artmaktadır binada 90 daire var her birinde 1 kişi 65+ 10 saatte izin verseniz gezeceğimiz zaten toplam 1 saat.kimse dışarıda fazla kalmıyor tam gün serbest yapın daha faydalı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...