Beyoğlu'nda gezen 13 kişiye para cezası

İstanbul Beyoğlu'nda sokağa çıkma yasağını ihlal eden 13 kişilik arkadaş grubu polise yakalandı. Topluca gezen grup, sosyal mesafe kuralını hiçe sayarken, içlerinden yalnızca bir kişinin maske taktığı görüldü. Polislerin bile sabrının taştığı gruba kişi başı 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

Beyoğlu'nda gezen 13 kişiye para cezası
Beyoğlu'nda gezen 13 kişiye para cezası
GİRİŞ 18.05.2020 13:09 GÜNCELLEME 18.05.2020 13:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına bazıları uymamakta direniyor. Onların takibini yapan polisler, Beyoğlu'nda gezmekte olan 13 kişiyi grup halinde yakaladı.

 

 

ARKADAŞ GRUBU GEZMESİ

Sokağa çıkma yasağını hiçe sayan 13 kişilik arkadaş grubu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde toplu halde gezerken polis ekipleri tarafından yakalandı. Polislerin GBT sorgusu yaptığı grup ne sosyal mesafe, izolasyon kurallarına uydu, ne de yasak dinledi.

 

 

Sokağa çıkma yasağını ihlal eden ve topluca gezerek sosyal mesafe kuralına da uymayan kişilerden sadece bir tanesinin maske taktığı görüldü. Her birine 3 bin 150 lira para cezası kesilen kişiler daha sonra ikişer üçer olarak ayrı yönlere gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • YALNIZ ADAM 3 yıl önce Şikayet Et
    bence bilinçli yapıyorlar devleti kanunlarını kamu düzenini hiçe sayıyorlar nedenide açıkça belli devleti kanunlarını tanımıyoruz demeye getiriyorlar bunları yönlendiren birileri mutlaka vardır bu tip varlıklar 4 günlük sokağa çıkma yasağna uymuyorlar acaba geberdiklerinde tek kalacaklar cehennemin dibinde ozamandamı çıkmaya çalışacaklar
    Cevapla
  • ÇARPICI 3 yıl önce Şikayet Et
    sözün bittiği yer.. kendilerine bir şey söylesen ne söyleyeceksin ailelerine bir şey söylesen onlara ne söyleyeceksin, toplum mu bunları bu hale getirdi!!?? sosyal medyadan mı örgütlendiler!!?? cezalar mı caydırıcı değil!!?? salgını mı ciddiye almıyorlar anlaşılır gibi değil söyleyecek söz yok.. ahlaklı eğitim şart..
    Cevapla
  • Milliyetci 3 yıl önce Şikayet Et
    ''Grup soytarılar'' çok yakında sinemalarda
    Cevapla
  • can 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar genç olacak öğrenciolacak üniversite bitirmiş olacak ilim bilim adamı olacak butun dünya ınsanlığına faydalı olması gerekirken
    Cevapla
  • KAAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanunları Hiçe Sayıyorlar, Demekki Caydırıcı Cezalar Gerekli, Mesela Bu Şahıslar Bir Daha En Ufak Suç işlediğinde Yada Kanunu Hiçe Saydığında En AZ 6 AY Olmak Şartıyla Ceza Evine Gönderilmeliki TIMAR Edilsinler Orada
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...