Sözcü yazarından tepki çeken tweet: Darbe iması mı?

Sözcü yazarı Özlem Gürses'in tweeti 'darbe iması' olarak yorumlandı. Gürses, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin değiştirileceğini ima etti.

Sözcü yazarından tepki çeken tweet: Darbe iması mı?
Sözcü yazarından tepki çeken tweet: Darbe iması mı?
GİRİŞ 22.05.2020 13:51 GÜNCELLEME 22.05.2020 13:51
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Sözcü yazarı Özlem Gürses, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin değiştirileceğini ima eden skandal bir tweet paylaştı. Gürses’in sözleri, sosyal medyadaki kimi kullanıcılar tarafından ‘Darbe iması’ şeklinde yorumlandı.

Sözcü yazarı, "1 haftadır Ankara'daydım... sorduklarımdan, dinlediklerimden anladığım şu; çok da uzak olmayan bir takvimde kimin Cumhurbaşkanı olacağından daha fazla kimin Başbakan olacağını konuşacağız... olası adaylara o gözle bakmakta fayda var... :)" şeklinde skandal bir iddiada bulundu.

Gürses'in tweeti, 'darbe iması mı?' sorusunu akıllara getirdi.

YORUMLAR 86
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzelim bu ne kafa; bir yerlerde yazarken ayık mısın, sarhoş musun, anlamak mümkün değil. Senin bu dediğinin olabilmesi için nitelikli çoğunluk gerekir, senin bu kılavuzlarının sağdan devşirdikleri (neye hizmet ettikleri belli olmayan) zevatla bile daha %50’leri bulamıyor. Senin cahil olduğunu biliyoruz da, zeka yoksunu olduğunu bir türlü anlayamıyoruz, çünkü bir yerlerde (TV, gazete) yazdığına göre hangi hainler bunları sallamana müsaade ediyor anlamak mümkün değil. Artık eski sistem bitti -The END- yahu. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Sen ve sana bunu yazdıranlar bu millete o kadar yabancı ki, “biz ne istersek o olur” sanıyorsunuz, uyanın da balığa gidelim yahu.
    Cevapla
  • esven 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların beyinleri iyice sulanmış olmalı ki gerçekleri bir türlü kabullenemiyorlar.
    Cevapla
  • Nuri MİNGAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuklar!.. Ulan, "Seni Cumhurbaşkanı yaptırmayacağız." "Seni Başkan yaptırmayacağız!" diye tepindiniz, didindiniz de ne oldu?.. Adam Cumhurbaşkanı da oldu Başkan da!.. Allah, başımızdan eksik etmesin yeter ki!... Adı Cumhurbaşkanı veya Başkan ya da Başbakan olmuş ne çıkar!..
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet tedbirini aldı sıkıysa deneyin bu sefer hapis yok yapmaya kalkanların kellesi düşecek
    Cevapla
  • MSELİM 3 yıl önce Şikayet Et
    millet size olan hırsından kininde sıka sıka ağzında diş kalmadı ufak bi kıvılcım bekliyor.hele fetö gibi bi yanlış yapın görün siz ozaman gümbürtüyü.bu sefer kaçmanızada fırsat verilmeyecek.yunanistana bile kaçamayacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?