Türksat 5A uydusuna 'yapay gündem' diyen Halk TV sunucusu Özlem Gürses'e cevap

Türkiye'den Çin'e giden ilk ihracat treni için asparagas haber yapan Halk TV sunucusu Özlem Gürses, bu kez Türksat 5A uydusunu hedef aldı. Türkiye'nin hiçbir projesini hazmedemeyen sunucu Gürses, Twitter'daki 'Bugün yapay gündemde ne var?' sorusuna 'uydu' ifadeleriyle cevap verdi.

GİRİŞ 08.01.2021 18:34 GÜNCELLEME 09.01.2021 00:33
Bu Habere 312 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin uzayda uydularını artırmaya devam ederken, CHP yandaşlarının hazımsızlığı da arttı. İlk önce Çin'e giden ilk ihracat trenini hedef alan Halk TV sunucusu Özlem Gürses, şimdi de TÜRKSAT 5A uydusu üzerinden algı yapmaya çalıştı.

"AL ŞI CIVATAYI SIK DESEN..."

Gürses'e en güzel cevap Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Sosyal Medya Yöneticisi İsmail Cesur'dan geldi. Cesur paylaşımı ti'ye alarak “Al şu uydunun şu cıvatasını sık” desen onu bile beceremeyecek zihniyet kalkmış Türksat 5A’ya yapay gündem diyor... Bu fıkra da bu kadar.' ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ÖZEL: HALKALI GARI’NA GERİ DÖNER

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de Gürses'in Türkiye'den Çin'e giden ilk ihracat treni konusunda yalan haber yapıp rezil olduğunu hatırlatarak "Halkalı Garı’na geri döner" dedi.

TV YAYINCILIĞI VE VERİ HABERLEŞME HİZMETLERİ VERECEK

TÜRKSAT 5A, Türkiye, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Batı Afrika, Güney Afrika, Akdeniz, Ege Denizi ve Karadeniz'i kapsayan geniş bir coğrafyada, TV yayıncılığı ve veri haberleşme hizmetleri sunacak.

Türkiye'nin yeni Ku Bandını kullanan öncü ülkelerden birisi olmasını sağlayacak TÜRKSAT 5A, 12 kilovat güçle çok daha kaliteli bir TV yayıncılığı ve haberleşme hizmeti sağlayacak.

5 ülkeden ortak açıklama: Türkiye ile gurur duyuyoruz

YORUMLAR 312
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hatun "Yapay Zekâ" ile "Yapay Gündemi" karıştırmış olmalı. Nasılsa ikisinde de "Yapay" kelimesini geçiyor ya. Yoksa bu kadar aptallık nasıl izah edilebilir. Şimdi bu hatun eminim ki “Geri Zekâlı” ile “Yapay Zekâlı” yı da karıştırır, nasılsa ikisinde de “Zekâlı” kelimesi var der. Aklınca, Türkiye’nin uzaya uydu göndermesini tiye alıyor. Kendisini tiye getirdiğini farkında bile değildir. Daha önce de Çin’e giden treni de “öküzün trene baktığı” gibi görmüştü. Anlaşılan bu zavallı düştüğü durumdan hiç ders çıkarmamış.
    Cevapla
  • ak 47 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin her atağını baltalamaktan zevkmi ılıyorsunuz. bukadar ülke düşmanlığı olmaz uysada uydu uymasada uydu,
    Cevapla
  • EZAZIL 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi sunucuyu anladıkta ona verilen cevaba ne demeli.Uydunun cıvatasını sıkmak nedir yahu.Milyonlarca dolarlık uydu gönderiyorsunuz sonra eleştirenlere cıvatasını bile sıkamaz diye cevap veriyorsunuz.En azından milli uydu yapıp gönderinde öyle kapak yapın da millet sizi bir halt zannetsin.
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Oldu canım, Uydumuza suni diyen hadsize sessiz kalıp bir saat içinde tamamen yerli ve milli uydu yaparak cevaplayıp kapak yapalım... Başka bir isteğiniz daha var mıydı?
    Cevapla
  • aysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar hazımsızlık vücuduna zarar verir, rahatla biraz.
    Cevapla
  • Veli ügür 3 yıl önce Şikayet Et
    Özlem hanim TÜRKIYENIN ilerlemesini Uydu gondermesini neden hazmedemiyorsun uyduya yapay gündem diyorsun senin için gercek gündem nedir acaba koca uyduyu görmemektir herhalde siz görmesenizde duymasanizda söylemesenizde bu MILLET herseyi cok iyi biliyor ALLAH RAZI OLSUN BASKANIZDAN VE BU MILLET ICIN 1TUGLA BILE KOYANDAN siz kendi yapay islerinizi devam edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'