Turkcell, Vodafone, Türk Telekom neden arama yapmıyor? Bayramda hatlar niye çalışmıyor?

Bayramlaşmak için telefona sarılan milyonlarca vatandaş arama sorunu yaşıyor. 81 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramını evinde geçiren ve cep telefonları ile ailesini, arkadaşlarını, akrabalarını aramak isteyen Turkcell, Vodafone, Türk Telekom operatör sahipleri hatların neden çalışmadığını merak ediyor.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom neden arama yapmıyor? Bayramda hatlar niye çalışmıyor?
Turkcell, Vodafone, Türk Telekom neden arama yapmıyor? Bayramda hatlar niye çalışmıyor?
GİRİŞ 24.05.2020 21:25 GÜNCELLEME 24.05.2020 21:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom hat sahipleri sevdiklerinin bayramını kutlamak için telefon ile arama yapmaya çalıştığında sorunla karşılaştı. 

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle  81 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Ramazan Bayramını evinde geçiren ve ailesini, arkadaşlarını, akrabalarını aramak isteyenler hatların neden çalışmadığını araştırıyor.

HATLAR NEDEN ÇALIŞMIYOR

Durumun neden kaynaklandığına dair henüz açıklama yapılmadı. Fakat Turkcell, Vodafone, Türk Telekom operatör sahiplerinin bayramlaşma hasebiyle yoğun bir şekilde arama yapması nedeniyle hatların kilitlendiği öne sürülüyor. Gün içerisinde hatların normale dönmesi bekleniyoır.

 

VODAFONE'DAN AÇIKLAMA

Tepkilerin ardından Vodafone konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Diğer operatörler yönüne yaptığınız aramalarda problem yaşıyor olabilirsiniz. Sorun Vodafone kaynaklı değildir." ifadesine yer verdi.

TÜRK TELEKOM'DAN AÇIKLAMA

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada ise "Diğer operatörlere doğru yaptığınız aramalarda yaşanan sorun, Türk Telekom kaynaklı değildir. Türk Telekom kullanıcılarının kendi aralarında yaptıkları aramalarda hiçbir sorun yaşanmamaktadır." denildi.

TURKCELL'DEN AÇIKLAMA

"Turkcell’lilerin diğer Turkcell’li kullanıcılara doğru yaptıkları aramalarda herhangi bir aksama bulunmamaktadır. Şebekemizden diğer operatörlere yönelik gerçekleşen aramalarda ise Turkcell kaynaklı olmayan kesintiler meydana geldiği görülmektedir." 

YORUMLAR 3
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık bunlara fransızları afrikayı sömürdükleri gibi bu şebekelerde bizleri sömürüyor artık biri bu şebeklere dur desin!
    Cevapla
  • Xxxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse yoğurdunu ekşi diye satmıyor.
    Cevapla
  • caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes en iyi benimki diyor çık işin içinden
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor