CHP'nin desteklediği TELE 1 kanalında Menderes'e çirkin suçlamaya protesto

TELE 1 kanalında program yapan Merdan Yanardağ 27 Mayıs darbesinden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes hakkında canlı yayında tepki çeken sözler söyledi.

GİRİŞ 29.05.2020 15:45 GÜNCELLEME 29.05.2020 16:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

CHP tarafından desteklenen ve Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı İGDAŞ tarafından fonlanan TELE 1 kanalının sahibi Merdan Yanardağ, alçaklıkta sınır tanımadı. Yanardağ, Yassıada mahkemelerinde merhum Başbakan Adnan Menderes'i küçük düşürmek için görülen ve beraatla sonuçlanan 'bebek davasını' canlı yayında diline dolayarak büyük bir skandala imza attı.

 

DARBECİ AĞZIYLA KONUŞTU

CHP'nin desteklediği TELE 1'de, 27 Mayıs darbecilerinin idam ettiği Başbakan Adnan Menderes'e alçakça iftiralar atan Ekrem İmamoğlu'nun yamağı Merdan Yanardağ, cuntacılarla adeta ağız birliği yaptı. Sosyal medyada Yanardağ'a büyük tepki gösterildi.

 

ELİ KANLI KATİLLER BİLE MENDERES'İ SUÇLU BULAMADI!
TELE 1 sahibi Merdan Yanardağ'ın cuntacılarla ağız birliği yaparak diline doladığı 'bebek davası' merhum Başbakan Adnan Menderes'i küçük düşürmek için kurgulanan bir senaryoydu. Yassıada'nın eli kanlı katilleri bile onca uydurmaya rağmen Adnan Menderes'i suçlu bulamadılar.

"Yeter söz milletindir" sözüyle yola çıkan ve 27 yıllık CHP iktidarına son veren merhum Başbakan Adnan Menderes, iktidar olduğu dönemde de çeşitli entrikalar, ayaklanmalar ve yalan haberlerle yıpratılmaya çalışılmıştı. Günümüzde Merdan Yanardağ gibi CHP'lilerin bu iftiraları halen ağzına dolaması, merhum Başbakan Adnan Menderes'e ve demokrasiye olan saygısızca tutumlarını gözler önüne seriyor.

CHP'Lİ İBB TARAFINDAN FONLANIYOR
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesi altındaki İGDAŞ, Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen TELE-1'e sponsor oldu. İGDAŞ tarafından fonlanan TELE-1'in kanalının sahibi Merdan Yanardağ, darbecilerle ağız birliği yaparak canlı yayında Adnan Menderes'e iftira attı.

RTÜK'Ü GÖREVE ÇAĞIRDILAR
Sosyal medya kullanıcıları, merhum Başbakan Adnan Menderes ile ilgili skandal sözler sarf eden Merdan Yanardağ'a büyük tepki gösterdi. Birçok kişi TELE 1 canlı yayınından imza atılan bu skandalın ardından RTÜK'ü göreve çağırdı.

 

 

YORUMLAR 13
  • hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanlı katiller alıştılar her on yılda bir insan kanı içmeye. Artık tahammülleri kalmadı. Ama artık millet eski millet değil. Uyandı. Eski huyları hortlarsa pahalıya öderler. Hem de öyle pahalıya ki; bir daha bu tarafa bakamazlar bile. hükümet bir kez CHP'yi taklit etsin ve açık oy, gizli tasnifle seçim yapsın. Ne de olsa Atatürkün partisi yaptığına göre CHP'liler sevinir.
    Cevapla
  • dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunların hesabını CHP ye oy veren MUHAFAZAKAR İstanbul lulardan mutlaka soracaktır.
    Cevapla
  • Yavuz Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    İslam vatan millet düşmanları kahrolun cehenneme kadar yolunuz var Hak geldi batıl zail oldu yok olmağa mahkumsunuz iki dünyada da geleceğiniz yok
    Cevapla
  • Can Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Tele 1 e zaten bakmiyordum yinede listemden sildim yaziklar olsun.
    Cevapla
  • Hayrettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında burada Menderesin şahsı değil darbe ve haksız yere idamıdır.Ama aşşağılık mahluklar konuyu nereye getiriyorlar.Allah size lanet etsin inşaallah.Hiç bir zaman değişmeyeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!