29 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 29 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1141 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, 28 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 162 bin 120, can kaybı 4 bin 489 oldu. Bakan Koca da konuyla ilgili "Test sayısı arttı, yeni vaka sayısı azaldı. Yoğun bakım ve entübe sayısında düşüş devam ediyor." dedi.

29 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
29 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 30.05.2020 01:02 GÜNCELLEME 01.06.2020 14:02
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 36 bin 155 test yapıldı, 1141 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. 

Son dakika haberi: 29 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

TOPLAM VEFAT SAYISI 4 BİN 489'A YÜKSELDİ

Son 24 saatte 28 hasta vefat etti, 1594 hasta iyileşti. Toplam test sayısı 1 milyon 964 bin 364, vaka sayısı 162 bin 120 ve vefat sayısı 4 bin 489 oldu. 

YOĞUN BAKIM VE ENTÜBE HASTA SAYISI DÜŞÜYOR

Toplam yoğun bakımdaki hasta sayısı 662, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 324 ve iyileşen sayısı 125 bin 963 olarak kayıtlara geçti.

Son dakika haberi: 29 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

BAKAN FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA

 

 

Sağlık Bakanı Koca Twitter'dan yaptığı açıklamadı, "Test sayısı arttı, yeni vaka sayısı azaldı. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş devam ediyor. Gelecek günler, el hijyenine dikkate, maske ve sosyal mesafe kuralına birlikte uymamıza bağlı. Kontrollü Sosyal Hayatla riskten kaçınalım." ifadelerini kullandı. 

Son dakika haberi: 29 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

YORUMLAR 28
  • Hasan TANRIVERDİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Panik yapmayın kontrollü olun. İş yeri sahipleri zor durumda anlayın biraz. Adamlar bir ay daha sürse ekmeğe muhtaç olacaklar. Maske tak kontrollü ol.
    Cevapla
  • Betmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Felaket tellalligi yapmak istemem ama yine aciller yigilmaya başladi off ya neden böyle oldu cok moralsiz calisuyoruz korkuyoruz endiseliyiz ne zaman son bulacak yarabbim
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yığılır Tabi 20 yaş üstü gençlere bakın sokaklarda ,Marketlerde! ne Maske var! ,çoğu Maskeyi çenesinde boynunda taşıyor! Sosyal mesafeye uymaları sıfır! ve Virüüsü bunlar hızla yayıyor! bu yüden 1000,lerden aşağıya düşmüyor! başından bu yana söylüyorum Bunlara ağır para cezası (3000TL,den yukarı) verilmedikden Kontrol altına alınmadıkdan sonra bu Salgın kesinlikle bitmez!..artık işimiz Virüsün kendi kendine kalkmasına kaldı!
    Cevapla
  • rahata alışma 3 yıl önce Şikayet Et
    bela daha yeni geldi çekecez iyice ondan sonra gidecek kimse boş boş yok bi bitmedi ne zaman gidecke falan demesin bu bela çekilecek
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi cok ulkede bitti vaka ama bizde 1000 lerce ,ayrica bu ölduruyor unutma
    Cevapla
  • Felaket olur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayramdan sonra 500 lere iner diyordum ama olmadi.20 yas alti ve 65 yas ustu yaklasik 35 milyon kisi sokakta degilken sayi boyleyse birde onlar sokakta iken sayiyi dusunemiyorum bile.Allah sonumuzu hayir etsin.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl Virüsü Bulaştıran Yaş kesimi 20 ile 60 Yaş arası! Çok sorumsuzlar! çoğu Maske takmıyor,Takanlarda ya çenesinde ya boynunda! Sosyal mesafe kurallarına ise hiç uymuyorlar! Sokalarda,Marketlerde çok sorumsuzlar! bu yüzden 500,den aşağıya inmiyor! ve inmezde! artık bunu görmeleri lazım! Bu yaşlara ağır para cezaları verilmez ise Bu virüs hiç bitmez böyle 1000 aşağı 1000 yukarı devam eder!
    Cevapla
  • Üzgünüm 3 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsun ki sokakta olmadıklarını vızır vızır geziyorlar arabaların içinde doğru düzgün denetleme mi var?.. Göstermelik üç beş ceza göz korkutmak için o kadar...
    Cevapla
  • akın 3 yıl önce Şikayet Et
    65 yaş üstü vatandaşlarımız kendilerine uygulanan yasağın kalkmasını istiyor ama kalkarsa malesef bedeli çok ağır olur
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüsü yayanlar 20 ile 50-60 Yaş arası! bu yüzden Vaka 1000,lerden aşağıya inmiyor! Sokaklarda 65 Yaş üzeri olmadığı halde bu yüzden Vakalar yüksek! ..Bu yaşlar 20 ile 60 yaş arası kontrol altına alınmadıkdan sonra Bu Virüs 5 senede geçse bitmez!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması