Selçuk Bayraktar paylaştı, Yunan çıldırdı!

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, İstanbul'un Fethi'nin 567. yıl dönümü nedeniyle Twitter hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı. İstanbul'un fethinin 567. yıl dönümü nedeniyle Bayraktar İHA, 1453TB2 uçuş koduyla Yunanistan sınırında devriye uçuşu icra etti. Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ın sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşım Yunanistan'ı derinden salladı.

Selçuk Bayraktar paylaştı, Yunan çıldırdı!
Selçuk Bayraktar paylaştı, Yunan çıldırdı!
GİRİŞ 29.05.2020 19:17 GÜNCELLEME 29.05.2020 19:17
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

İHA ve SİHA'ların mimarı Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar Twitter hesabından, Yunanistan sınırında 1453TB2 uçuş koduyla devriye atan Bayraktar-TB2 adını taşıyan İHA'nın görselini paylaşarak, "En Sevgili tarafından müjdelenen İstanbul'u 21 yaşında fetheden, çağın teknolojisinde öncü bir hükümdar. Bugün, Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştaki gençlerimiz ecdadının izinde inançla yürüyor, bilim ve teknolojide ilerliyor.#İstanbulunFethi'nin yıl dönümü kutlu olsun."  ifadelerini kullandı. 

 

 

MESAJI ALAN YUNANLILAR ÇILDIRDI!

 

 

İstanbul'un Fethi'ni simgeleyen 1453TB2 uçuş koduyla Yunanistan sınırında yapılan uçuş Yunanlıları kelimenin tam anlamıyla çıldırttı. 

Bayraktar'ın mesajını alan Yunanlılar sosyal medya hesaplarından gelişmeyi "kışkırtıcı" olarak yorumladı. 

YORUMLAR 128
  • recep 3 yıl önce Şikayet Et
    gel de bunu YARADANA kurban olma sizler olacaksınız ki sizden sonra gelenler bu AL BAYRAĞI DAHA yücelere taşısın sizler bütün ekip YÜCE ALLAH IN en güzel kullarındansınız İNŞALLAH, ALLAH SEVDİKLERİNİZE BAĞIŞLASIN AMİN
    Cevapla
  • Synann 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu kadar başarılı Selçuk Beye bile saldırma cesareti gösterebildiyse, Ellerine fırsat geçse normal vatandaşa ne yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum :(
    Cevapla
  • Tokatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden ve seni yetiştirenlerden razı olsun Selçuk Bayraktar.Hepimizin yüzünü ak ettin.Gururumuz oldun.
    Cevapla
  • eyyup 3 yıl önce Şikayet Et
    nolur yunanlılar kışkırın bize nolur.özellikle içimizdekiler.bi kışkırın sıkıysa. milletin gazı yağı fitili hazır.ancak bir kıvılcım çakarsınız.
    Cevapla
  • SERHAN ATAKAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak