2 saat otobüs beklediler!

Kadıköy'de iki gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında yollar boş kaldı. İşe gitme mecburiyeti olan vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak durakta otobüs bekledi.

2 saat otobüs beklediler!
2 saat otobüs beklediler!
GİRİŞ 30.05.2020 08:55 GÜNCELLEME 30.05.2020 10:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

15 İlde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yollar boş kaldı. Kısıtlamadan muaf olanlar işlerine gitmek için otobüs duraklarına geldi. Otobüslerini beklerken vatandaşların maske ve sosyal mesafeye uyduğu gözlemlendi. 

 

"İKİ SAATTİR YOLDA BEKLİYORUZ"

İşe gitmek için Kadıköy Kozyatağı otobüs durağında bekleyen Murat Özkan, "İşe gidiyorum. Yasak devam etsin. En azından mikrop yayılmasın. Otobüsler biraz daha sık gelse daha iyi olacak. İki saattir yolda bekliyoruz." dedi.

 

 

Murat Taşdelen ise, "İşe yetişmeye çalışıyoruz. Aslında biraz geç kaldım. Normalde bir saatte bir geliyor, yarım saatte bir gelse daha iyi olur. Sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda bazen gidemediğimiz anlarda oluyor." diye konuştu. Tanju Bayraktar ise, "İşe gitmek için otobüs bekliyorum. İşimizi yapacağız. Görevimizi yapıp döneceğiz, inşallah otobüs gelir. Sokağa çıkma yasağı bence hafta sonları Haziranın sonuna kadar devam etmeli." şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • ak genç 3 yıl önce Şikayet Et
    hakedene müstehaktır,daha 4 seneniz var istanbuuuuul.
    Cevapla
  • YAVUZ 3 yıl önce Şikayet Et
    anne yok ANAOKULU,huzur yok HUZUREVİ,imam yok İMAMOĞLU...........
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Imam küpü dolduruyor. Vaat ettiği hizmetleri bekleyenler daha coooook bekler. Daha bunlar iyi günleriniz. Şeytan a inanan cehennemi yasar
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani her şey daha güzel olacaktı..
    Cevapla
  • HASAN 3 yıl önce Şikayet Et
    her şey çoooook güzel olacak kadıköyden chpkk ya kaçtane oy çıkmıştı hak ettikleri bu beklesinler beklesinler daha çooook beklesinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu