İBB'den Esenler'deki caminin de yer aldığı projeye engel

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, sosyal yaşam alanı projesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından gerekçe gösterilmeden durdurulduğu söyledi. İçerisinde caminin de yer alacağı projenin durdurulmasına mahalle sakinleri tepki gösterdi. .

İBB'den Esenler'deki caminin de yer aldığı projeye engel
İBB'den Esenler'deki caminin de yer aldığı projeye engel
GİRİŞ 30.05.2020 17:07 GÜNCELLEME 30.05.2020 17:10
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Esenler Belediyesi'nin 2018 yılında İBB ile ortak başlatılan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğu iddia edildi.

 

İÇERİSİNDE CAMİ DE YER ALACAKTI

İçerisinde caminin de yer alacağı projenin durdurulmasına mahalle sakinleri tepki gösterdi. İnşaatı 2018 yılı mayıs ayında başlatılan ve 3 bölümden oluşan yaklaşık 10 milyon değerindeki projede, kadınlara yönelik spor alanı, derslikler, 7 hekimden oluşacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve cami yer alıyordu.

 

 

2020 yılı Mayıs ayında bitilmesi hedeflenen proje, İBB seçimlerinin ardından yeni yönetimin kararıyla durdurulduğu savunuldu. Bir hayırseverin bağışladığı apartmanı cami olarak kullanan mahalle sakinleri ise İBB'nin kararına tepki gösterdi.

YORUMLAR 18
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem, ingiliz ajanı lawrence gibi seçim öncesi her kılığa girdi. has müslüman gözüktü. oyları aldı.tahta kuruldu. tam islam düşmanı gibi icraata devam ediyor. Müslüman olduğunu sanıp ona oy verenlere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Trabzonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    kilise olsaydı hemen yaptırır, açılışını da kendi yapardı
    Cevapla
  • İsmail Berber 3 yıl önce Şikayet Et
    İBB Başkanı ekrem imamoğlu seçim öncesi camide Yasin süresini okuyarak seçim kampanyasına başlaması tamamen dinî siyasete alet etmişti, fakat bazı angutlar sahiden dinî değerlere saygılı zannederek oy verdiğiniz ekremin icratından memnunmusunuz.
    Cevapla
  • Fetih 3 yıl önce Şikayet Et
    Zilzal suresi ayet 7-8 derki Kim ki zerre bir hayır işlese karşılığını görecek. Kim ki zerre bir şer işlese karşılığını görecek. Şimdi bu utanmaz adama oy verenler nefis muhasebesi yapsın derim.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    chp islam düşmanı olduğunu bu tür kararlarla kendi ispat etmektedir. yeter ki cami olmasın biz sağlıksız ve sağlık ocaksız kalalım mı diyorlar??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi