İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Umre'ye gidiyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun anne ve babasıyla birlikte yarın Umre'ye gideceği açıklandı. 31 Mart seçimleri öncesi de cami ve türbe ziyaretlerinde bulunan İmamoğlu'nun bu davranışı zamanlama itibarıyla seçim yatırımı olarak yorumlandı.

GİRİŞ 12.01.2023 14:37 GÜNCELLEME 12.01.2023 15:16
Bu Habere 427 Yorum Yapılmış

Seçimlerine çok az bir zaman kala CHP lideri Kılıçdaroğlu hala belirsizliğini koruyan 6'lı masanın ortak adayı konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üstünü çizse de İmamoğlu cephesinden yine çok konuşulacak hamleler gelmeye devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU TEKRAR ALMANYA YOLCUSU

Ekrem İmamoğlu'nun dava kararı sonrası Almanya'dan acil dönüş yapan Kılıçdaroğlu, ocak ayı sonunda yarıda kestiği ziyaretini tekrar gerçekleştirecek.

İMAMOĞLU UMRE'YE GİDİYOR

Özellikle İYİ Parti'nin adaylık konusunda bir koz olarak elinde tuttuğu İmamoğlu Umre'ye gideceğini açıkladı

"ANNE VE BABASIYLA BİRLİKTE UMRE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRECEK"

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu'yla ilgili aldığı bir bilgiyi kamuoyuyla paylaştı.

Buna göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, anne ve babasıyla birlikte bir Umre ziyareti gerçekleştireceği öğrenildi.

Ersoy paylaşımında, "Ekrem İmamoğlu yarın anne ve babasıyla birlikte bir umre ziyareti gerçekleştirecekmiş." ifadelerine yer verdi.

ZAMANLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

İmamoğlu'nun, Arefe ve onu izleyen kurban bayramı günleri olmak üzere yılda beş günün dışında kalan herhangi bir zaman diliminde yapılabilen Umre ibadetini seçimlere kısa bir zaman kala seçmesi dikkat çekti.

DAHA ÖNCE SEÇİM DÖNEMİ TÜRBE ZİYARET ETTİ, CAMİDE KUR'AN OKUDU

31 Mart seçimi dönemi Belediye başkanı adayı olduğunda türbe ziyareti yapan ve Eyüp Sultan’da Yasin-i Şerif okuyan Ekrem İmamoğlu için İslam düşmanlığıyla bilinen CHP medyası dahi dini bir maskeye bürünmüştü.

SEÇİM SONRASI TEPKİ ÇEKEN İSLAM KARŞITI "İCRAATLAR"

Seçim sonrası İBB başkanı olarak vatandaşın karşısına çıkan İmamoğlu'nun CHP yönetimi altındaki İstanbul'unda imza attığı kutsalların ayaklar altına alındığı bazı etkinlikler;

Murat Bardakçı’dan İBB’nin şeb-i arus programına eleştiri...Murat Bardakçı’dan İBB’nin şeb-i arus programına eleştiri...

Sözde Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi anmak için İstanbul’da Şeb-i Arus töreni düzenleyen CHP’li yönetim, Türkçe Kur’an-ı Kerim Aşr-ı Şerif’i okuttu, törende kadınlar ve erkekler karışık sema yaptı.

İBB kitapçısında skandal satırlar: Çocuk tacizini anlatan kitabı çocuklara satıyorlarİBB kitapçısında skandal satırlar: Çocuk tacizini anlatan kitabı çocuklara satıyorlar

İstanbul Kitapçısı'nda satışa sunulan bazı kitaplarda rezil cümlelere rastlandı. 'Çıtır Çıtır Felsefe' isimli kitapta bir çocuğun cinsel tacize uğramasının konu edinildiği görüldü.

CHP Ayasofya’yı Bizans’a peşkeş çekti!CHP Ayasofya’yı Bizans’a peşkeş çekti!

İmamoğlu'nun, uzmanların şehrin tarihi dokusunda "vahim problemler" ortaya çıkaracağı konusunda hemfikir olduğu Sultanahmet'teki Antik Roma Hipodromu Projesi "Ayasofya'nın intikamını mı alıyor?" şeklinde yorumlandı.

İBB'nin dergisinde LGBT propagandası: Kuşatma altındaki sanat!İBB'nin dergisinde LGBT propagandası: Kuşatma altındaki sanat!

LGBT CHP'li belediyeleri mesken tuttu... Mantar gibi çoğalıyorlarLGBT CHP'li belediyeleri mesken tuttu... Mantar gibi çoğalıyorlar

3 aylık yaşam-kültür dergisi olarak tanıttığı ve ücretsiz dağıttığı "Kuşatma Altındaki Sanat" başlığı adı altında LGBT propagandasına girişmişti.

İBB'de bir skandal daha! İnanç Masası çalışanları Türk milletine hakaret etmişİnanç Masası çalışanları Türk milletine hakaret etmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin terörist başı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla kurulan ve PKK-KCK yapılanmasının unsurlarından olan DİAYDER bağlantısının ardından, İBB'de İnanç Masası biriminde çalışanların Türk milletine hakaret ettiği ortaya çıkmıştı.

DİAYDER'i Demirtaş'ın avukatı savunacakDİAYDER'i Demirtaş'ın avukatı savunacak

CHP’li iBB’nin İnanç Masası sorumlusu Fatma Yavuz: Seküler dostlarıma içkili ikram bendeniBB’nin İnanç Masası sorumlusu Fatma Yavuz: Seküler dostlarıma içkili ikram benden

İBB’nin İnanç Masası sorumlusu Fatma Yavuz düğün töreninde “Biz muhafazakâr ve dindarların seküler dostlarımıza borcudur; seküler dostlarıma içkili ikramı bizzat finanse/ikram ettim. Bar, meyhane fark etmez, arkadaşımın içkili sofrasına otururum. Diyanet, sen istediğin kadar fetva üret.” ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika: İBB gassalından hutbede PKK propagandası!İBB gassalından hutbede PKK propagandası!

İBB'de işe alınan PKK'lı DİAYDER üyesi 5 gassalın Yıldıztepe'deki örgüt mescidinde vaaz verdiği, vaazda ise kurmançi lehçesi dışındaki PKK'nın benimsediği kelimeleri kullanarak mescittekilere de hitap ettiği ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 427
  • Recai cakir 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz boştur
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem başkan yapınca dini kullanıyo iktidardan biri yapsa müslüman hadi ordan benim tanıdığım dünya iktidar yanlısı insanlar var perşembe gecesi Barlarda içerler ertesi gün cuma namazının en ön safhasında namaza dururlar dua okumasını bilmeyenler var dünya kadar hepsi gösteriş için
    Cevapla
  • 46ali 1 yıl önce Şikayet Et
    ağzınla söylemişsin, tam imamoğlunu tarif ediyorsun
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ın (adam dediysem söz gelimi) lideri Hafız mış ya... Bunlar oy hırsızlığı çabası. Kimin ne mal olduğunu millet biliyor.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi tamam oldu işte artık kendine hacı Ekrem dedirtir bir sonraki adımı büyük âlim allame Ekrem olabilir dikkat edin
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Haca gidecekti ama yetişmedi öbür seçimde haca gider nede olsa imana gelmiş şimdi CHP liler uğur dündar bu konuda düşünceleri laiklik elden gitmesin şeriat gelmesin bunu uğur dündar sormak lazım halk tivit buna yorumu ne olacak Allah muhafaza laiklik elden gide bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...