İBB'de bir skandal daha! İnanç Masası çalışanları Türk milletine hakaret etmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin DİAYDER bağlantısının ardından şimdi de İBB'de İnanç Masası biriminde çalışanların Türk milletine hakaret ettiği ortaya çıktı.

İBB'de bir skandal daha! İnanç Masası çalışanları Türk milletine hakaret etmiş
İBB'de bir skandal daha! İnanç Masası çalışanları Türk milletine hakaret etmiş
GİRİŞ 05.01.2022 10:40 GÜNCELLEME 05.01.2022 10:41
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, iştiraki olan şirketlere PKK, DHKP-C, MLKP, MKP ve FETÖ örgütleri ile bağlantılı yüzlerce kişiyi işe aldığı ortaya çıkmıştı. Terör örgütü ile bağlantılı isimlerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde nasıl işe alındıkları tartışmaları kamuoyunda devam ederken DİAYDER aracılığıyla PKK'lı teröristlerin ailelerine gıda yardımı yapıldığı skandalı ortaya çıkmış ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da DİAYDER'i ziyaret ettiği görüntüler ifşa olmuştu.

PKK, DHKP-C, MLKP, MKP ve FETÖ örgütleri ile bağlantılı yüzlerce kişinin işe alındığı iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı özel teftiş başlatmış ve söz konusu süreç devam ediyor.

Tüm bu gelişmeler kamuoyunda tartışılmaya devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir başka skandal daha ortaya çıktı.

ATATÜRK'E VE TÜRK MİLLETİNE HAKARET ETMİŞ

İslamiyet'e aykırı söylemleri gerekçesiyle Diyanet'ten atılan F. Y.'un, İBB'de İnanç Masasında işe başladığı ortaya çıktı. F. Y.'un, Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türk milletine hakaret ettiği, Türklerin soykırım yaptığına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu belirlenirken, ülkücüler için de "hırsız" ithamlarında bulunduğu görüldü.

"SOYKIRIM SÜRÜYOR" PAYLAŞIMI YAPMIŞ

Diğer yandan İnanç Masası sorumlusu V. K.'nın da Türklerin soykırım yaptığı yalanına sarıldığı, sosyal medya hesabından "bende soykırım diyorum" , "Agos gazetesi önüne 'Turan Ocakları' imzalı siyah çelenk bırakılmış. Soykırım sürüyor. Tüm arsızlığı ve yüzsüzlüğü ile" , "Sabiha Gökçen Havaalanının sadece adı değil, kendi de berbat" , "Sadettin Teksoy'un kutuplarda namaz kılması ile CHP'nin Atatürk'ün ölüm yıldönümünde mevlit okutması anasında benzerlik yok mu?" şeklinde paylaşımlarda bulunduğu belirlendi.

KAYNAK: SABAH- İLKER TURAK
YORUMLAR 23
  • Alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlardan uzaklaşmak ve ayrılmak için başımdaki başörtüyü sıyırıp atmak istedim diyecek kadar alçalan, İslamiyeti özümsememiş bir zavallısın sen. Ancak şunu bil batıla yaranamazsın. Gittiğin yol yanlış. Allah ıslah etsin seni.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ve İslam düşmanı paralı kripto sürüleri her yerde algı operasyonu için canla başla çalışıyor, MİT bu paralı botların karargahını tespit etmeli, hamam böcekleri gibi ortaya çıkacaklar böylece, zilleti ittifakının paralı botları, youtube, twitter, twitch ve Türk haber sitelerinde sürekli sinsice yada açıktan devlet ve İslam düşmanlığı içerikli yorumlarla algı operasyonu yapıyor, bizde ortamı bunlara bırakmamalıyız yerli ve mili sosyal medya hesaplarına destek olmalıyız, Kıyam, Sabır Meşhur, AHSEN TV gibi..
    Cevapla
  • seref yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    kanınm dondu çok üzülüyorum bakın bakın ne diyeceğim bakın ne diyeceğim ey ekrem bir şey demene gerek yok senin celladın senin seçtiklerin olacak
    Cevapla
  • Tekno Gençlik 2 yıl önce Şikayet Et
    Hanım kız bir bak peygamberimizin hayatına kavmiyetçiliği mi savunmuş yoksa islam kardeşliğini mi? Bir bak Hz. Nuh oğlunu kurtarabilmiş mi? Sizin gibi taze beyinleri etnik milliyetçilikle perişan etme Fransız devriminin ve İsrailiyatçı felsefenin zihniyeti değil mi? Onlar için Yahudi değilsen o dine bile giremezsin.Onlardan ne farkınız var.Biz birlikten beraberlikten tek milletten tek bayraktan bahsederken onlar ise bölmekten parçalamaktan ve ruh köklerimizi kesip atmaktan söz ederler ki işte o zaman yok olacağız.Dikkat CHP,HDP,FETÖ,PKK'nın tuzağına düşmeyin.Özellikle de o yanındaki kuzu görünümlü kurtlardan uzak ol kızım.
    Cevapla
  • ARTVİNLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar sosyal medya artık seçimleri belirleyecek gibi oldu. sosyal medyayı aktif kullanalım ve bir CHP,HDP ve İP li kadar cesaretli olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoağan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık