PKK elebaşı Murat Karayılan öyle bir talimat verdi ki, terörisler şaşkına döndü!

Terör örgütü PKK elebaşı Murat Karayılan, Emniyet, MİT ve TSK’nın operasyonlarına karşı teröristlere verdiği yeni talimatlarla dalga konusu oldu. Karayılan, Türkiye’nin operasyonlarından kurtulmaları için teröristlerin “doğaüstü güçlerle donanmaları" gerektiğini söyledi. Karayılan’ın aylar sonra gizlendiği yerden çıkıp bu açıklamayı yapmasının örgüt içinde dalga konusu olduğu öğrenildi.

PKK elebaşı Murat Karayılan öyle bir talimat verdi ki, terörisler şaşkına döndü!
PKK elebaşı Murat Karayılan öyle bir talimat verdi ki, terörisler şaşkına döndü!
GİRİŞ 02.06.2020 13:36 GÜNCELLEME 02.06.2020 13:36
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Emniyet, MİT ve TSK’nın yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütü PKK’ya yönelik aralıksız süren operasyonları, örgüt elebaşlarının da kimyasını bozdu. TSK ve MİT’in Kandil bölgesine yönelik operasyonları nedeniyle aylardır gizlenen terörist elebaşı Murat Karayılan, aylar sonra ortaya çıkarak örgütün içinde bulunduğu çaresiz durumu itiraf etti.

Karayılan teröristleri önce “işbirlikçi" olmakla suçlayıp, Türkiye’nin operasyonlarından kurtulmanın formülünü de “doğaüstü güçlerle donanmalısın"  diyerek verdi. Karayılan’ın bu sözlerinin teröristler arasında dalga konusu olduğu, ciddiye alınmadığı ve moralleri bozduğu öğrenildi.

 

 

DOĞAÜSTÜ GÜÇLERLE DONANIN

Türkiye’nin başarılı istihbarat ve teknik faaliyetleri karşısında “radikal tedbirler" alınması isteyen Karayılan'ın, bu önlemi de “doğaüstü güçlerle donanın" şeklinde belirtmesi örgütte umutsuzluk oluşturduğu öğrenildi. Teröristleri, örgüt TV’sinden suçlayarak tehdit de eden Karayılan'ın “İçerden bilgi sızmasının önlenmesi için sert tedbirler alınacağını" söylediği kaydedildi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 87
  • Zühal şen 3 yıl önce Şikayet Et
    Alçak şerefsız pislık ya RAB bu alçak ve bunun gibi alçaklaı EL KAHHAR MÜBAREK İSMİNLE Kahir perişan eyle cehenem Ateş'ini üzerinıleıne yağdır aminnnn
    Cevapla
  • hmd 3 yıl önce Şikayet Et
    inlerine girilen ayının bağırtısı.
    Cevapla
  • tahmini 3 yıl önce Şikayet Et
    anladığım intihar savaşı edin demek istiyor yani
    Cevapla
  • menderes. başturk 3 yıl önce Şikayet Et
    ne. bitmez. insanlar mış.
    Cevapla
  • Adil xelilov 3 yıl önce Şikayet Et
    Burdan azerbaycandan bakuden turk kardewlerime abilerime atewli selamlar gonderiyoruz teroru lanetliyor ve bizim azerbaycan turklerininde teror olaylarindan sehid edilmis butun asker ve kardewlerimize allahdan rahmet diyoruz ve konu turkuyese ora icin de o cennet vatanim icinde seve seve canimizi vereriz ve turk kurt kardew diyoruz pkk ise yalniz ve yalniz kalles dir diyoruz saygilar efendim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…