Türkiye, Acun Ilıcalı'nın saatinin değerini konuşuyor

Motosiklet ve siyah tişörtlere olan ilgisiyle bilinen TV8 ve Acun Medya'nın patronu Acun Ilıcalı'nın, uzun süredir kolundan çıkarmadığı saatinin değeri ortaya çıktı.

Türkiye, Acun Ilıcalı'nın saatinin değerini konuşuyor
Türkiye, Acun Ilıcalı'nın saatinin değerini konuşuyor
GİRİŞ 07.06.2020 11:32 GÜNCELLEME 08.06.2020 11:25
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Reyting rekortmeni "Survivor 2020" yarışmasının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı'nın uzun süredir kolunda olan saatin sırrı çözüldü. Siyah tişörtlere ve motosiklete olan merakıyla tanınan ünlü yapımcının, aynı zamanda bir saat tutkunu olduğu ortaya çıktı.

 

Aksesuar olarak sadece saat kullanan Ilıcalı, bunun için kesenin ağzını açtı. Ilıcalı, son olarak toplam değeri 1 milyon 713 bin 671 TL olan Richard Mille marka kırmızı renk saat aldı.

Survivor 2020'den bir kare. Acun Ilıcalı ve arkadaşı Esat Yontuç

 

"KOLUNDA SERVET TAŞIYOR"

Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarda saati kolundan çıkarmadığı gözlenen Ilıcalı, aynı saati "Survivor 2020" çekimlerinde de kullanıyor. Acun Ilıcalı'nın değeri yaklaşık 2 milyon TL olan saatini görenler, fiyatını öğrendikten sonra büyük şaşkınlık yaşadı. Sosyal medyada gündem olan saat için "Kolunda servet taşıyor" şeklindeki yorumlar dikkat çekti.

ÖZEL OLARAK ÜRETİLDİ

Ünlü yapımcının saatinin en temel özelliği seri üretiminin yapılmaması. Saatin kordonu ise tamamen karbondan yapılıyor.

Diğer marka ve modellerden farklı olarak söz konusu saat, alınan her sipariş doğrultusunda elle, tek tek üretiliyor.

YORUMLAR 22
  • Ozcan- 3 yıl önce Şikayet Et
    Kolunda bu kadar pahali bir saat fiati aciklanmadan once bu saat kac lira diye sorsalar kimse boyle bir rakam telafuz etmez alt tarafi saat zaman gosteriyor konusuyormu dunyadaki ulkelerin hangi saate olduklarini bgosteriyormu sanmiyorum hani arabayi anlarim gosterisli oluyorda saate bu kadar para vermek aklim almiyor ne kadar zengin olursan ol git fakiri doyur
    Cevapla
  • Abuzer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bol bol sms yollayın. Daha pahalılarını alsın.
    Cevapla
  • Anonim 3 yıl önce Şikayet Et
    Inadım inat siyahtan çıkmam mavi yeşil gri busturu renk dururken hepsi siyah
    Cevapla
  • Hayat yasayana guzel 3 yıl önce Şikayet Et
    Nazar etme ne olur çalış seninde olur İnşallah ama adamın parası var oses turkiyedede yardimlar etti biraz bunlarida bilip konusun dunyada acunun 1milyon katini alanda var ama 1 kisiye yardim etmeyip gokdelen ustu havuz yapip yuzenlere gore acunnun saati gozunuze batmis anlamadim bence acun kendune sadece harcasin baska ne yapacak adam o kadar yarisma duzenliyor adamlari calistirip maas veriyor kimseye haksizlikta yapmayan biri ise bence boll boll harcasin ve allah bilir seyme subasiya melisa ilicaliya falannasil paralar yapiyordur onlar icin harciyordur harcasin hakkidir yaaaaaaaaa
    Cevapla
  • Poyrazim59 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Acun kazandığı parayı değerlendiriyor.. helal olsun. Muhakak fakir fukaraya yardim eder..cikipta Tv yardim ediyorum diye Reklamını yapmaz.. saten reklam edilen yardim dinimizce söylenmesi yardim makbul olmuyor...Başkaları gibi gidipte kıbrısta kumar oynamıyor yada ABD Lasvegasta.. burada ön yargı yapanlar oluyor ama şöyle birde çevrelerine bir baksınlar.. ne zenginler var ne zenginler kime şimdi ye kadar bol keseden yardım etmişler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...