Maçka parkındaki olayla ilgili yeni gelişme

Şişli'deki Maçka Parkı'nda bir doktoru kırılmış şişe parçasıyla boğazından yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli Emrah D. tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Maçka parkındaki olayla ilgili yeni gelişme
Maçka parkındaki olayla ilgili yeni gelişme
GİRİŞ 12.06.2020 17:35 GÜNCELLEME 12.06.2020 17:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Maçka Parkı'nda doktor Süleyman D.'yi (29) kırılmış şişe parçasıyla boğazından yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli Emrah D. (22), emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Savcılıkça ifadesi alınan şüpheli, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanması talebiyle İstanbul nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Maçka Parkı'nda dün tartıştığı doktor Süleyman D.'yi kırılmış şişe ile boğazından yaralayan şüpheli Emrah D., kaçmıştı. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda Eyüpsultan Çırçır Mahallesi Betül Sokak'ta yakalanan şüpheli, gözaltına alınmıştı.

Şüphelinin "kasten yaralama" suçundan 5, "mala zarar verme" suçundan 1 ve "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan 1 suç kaydının olduğu belirtilmişti.

 

YORUMLAR 4
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar suç işlemiş ve dışarda hala. Yazık masum vatandaşa.
    Cevapla
  • HASAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam tam beş kez adam yaralamış henüz 22 yaşında dışarda serseri mayın gibi geziyor bellik piskopat 29 yaşında fidan gibi bir doktorumuzu ya öldürseydi. Neyi bekliyoruz birilierini öldürmesini mi???
    Cevapla
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür suç makinalarının cezaevinden sağlam ve futursuzca daha fazla suç işlemek için çıkamaması gerekir.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    abi şişe ile boğazı kesmek kırık cam ile karşıya zarar vermek hasta ruhlu psikopat ve uyuşturucu kullananların işi bu zarar veren kişi 5 suç kaydından kasıtlı adam yaralaması var abi savcı neden 2.kasıtlı yaralamada tutuklamıyorda 6.yaralamasını yapmış ve ölüm tehlikeli yaralama yapmış bu sefer inşallah tutuklar.eğer savcı tutuklamazsa referanduma gidelim bu hasta genç 6.yaralamasından tutuklansınmı yoksa serbestçe gezsinmi referandumu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız