Son dakika haberi: 12 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 12 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1195 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 15 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 175 bin 218, can kaybı 4 bin 778 oldu. Bakan Koca yaptığı "Yoğun bakım ve entübe hasta sayısındaki artış, beklenen artışın sınırında." değerlendirmesi yaptı.

Son dakika haberi: 12 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 12 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 12.06.2020 21:57 GÜNCELLEME 13.06.2020 00:43
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 15 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 4 bin 778'e yükseldi. Bugün toplam 41 bin 13 test yapılırken, bin 195 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 175 bin 218 oldu.

İYİLEŞENLER SAYISINDA SON DURUM

Bugünkü bin 242 kişiyle birlikte toplam iyileşen sayısı da 149 bin 102’e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 282, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 664 olduğu açıklandı.

12 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, can kaybı ve son durum

BAKAN KOCA: BEKLENEN ARTIŞIN SINIRINDA...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Haziran koronavirüs paylaşımında "BUGÜNKÜ VAKA SAYISI 1.195. Henüz iyileşmemiş hastalarımızın sayısı yaklaşık 25 bin. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısındaki artış, beklenen artışın sınırında. Virüsün yayılımı hatalı iyimserlikten kaynaklanıyor. Maske, mesafe ve temizlik kuralına uyalım. " ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 

 

YORUMLAR 109
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Maske insanlarin oksijenini keserek viruse ortam hazirliyor CARE BİRAZ MESAFEYE BİRAZDA TEMASA DİKKAT ETMEK Cozum ise insnlarin kendini rahatsiz hissetmeleri durumunda BUHAR SOLUMALARİ ?????
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    BİRAKİN ARTİK COVİD ACİKLAMALARİ YAPMAYİ İNSANLARA GİNA GELDİ ; bu isler ciddi sekilde ekonomoyi turizm uzerinden vurmaya basladi; Kimse kendini ekonominin disinda gormemeli
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaz mevsimi geçip kışa doğru yasaklar tekrar gündeme gelirse hiç şaşırmam.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokağa Çıkma Yasakları,Evde kalmak dışardan daha güvensiz Çünkü dışarda Aile fertleri ,Özellikle Gençler Maske ve Sosyal Mesafeye uymuyor Virüsü kaparak eve getiriyor ve bütün Aileye bulaştırıyor!....Amerikada ,İngilterede yapılan araştırmalara göre Hastanede Yatanların Tedavi görenlerin % 86,sı Virüsü Evlerde Kapmış!.
    Cevapla
  • KESKİN DEDE 3 yıl önce Şikayet Et
    TEK YAPILACAK İŞ MASKE MESAFE TEMİZLİK bunu uygulasınlar hiçbirşey olmaz ZOR BİRŞEY DEĞİL AMA İNSANLARIMIZ CEZAYI HAK EDİYOR.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen! Almanya,Vietnam gibi bir çok Ülke Ağır Cezalar getirerek sadece Maske ve Sosyal Mesafe Kuralları ile Vürüsü önledi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!