'Bu operasyonu ABD veya israil yapsa taş üstünde taş kalmazdı'

Pençe Kartal operasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Güvenlik ve Terör Uzmanı Emekli İstihbarat Albay Çoşkun Başbuğ, "Şükürler olsun hem Libya'da, Suriye'de ve Irak'ta sıfır hata ile operasyon yaptık. Bunu İsrail gibi bir ülkenin yaptığını düşünün taş üstünde taş bırakmazlardı." dedi.

GİRİŞ 16.06.2020 12:20 GÜNCELLEME 16.06.2020 12:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak'ın Kuzeyine yönelik düzenlenen Pençe Kartal operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulunan Güvenlik ve Terör Uzmanı Emekli İstihbarat Albay Çoşkun Başbuğ, Türk askerinin ABD ve İsrail askerlerinden ne kadar farklı olduğunu anlattı.

 

 

Başbuğ'un açıklamaları şöyle:

Süper güç diye makyajlanan ülkeleri düşünelim; ABD maske peşinde düşmüş durumunda, ABD'nin aynı anda yürüttüğü iki tane operasyon göremezsiniz.

 

 

Biz bu harekatı başka bir ülke topraklarında, gecenin kör karanlığında ve havada 4-5 unsurun orkestra gibi ahenkle dans ettiği bir ortamda yaptık. Şükürler olsun hem Libya'da, Suriye'de ve Irak'ta sıfır hata ile operasyon yaptık. Bunu İsrail gibi bir ülkenin yaptığını düşünün taş üstünde taş bırakmazlardı. Sivillerin varlığı o ülkeler tarafından gözetilmezdi.

YORUMLAR 13
  • jhjhjhjhjh 3 yıl önce Şikayet Et
    israil bu operasyonu yapamaz
    Cevapla
  • Mehmet koç 3 yıl önce Şikayet Et
    36 yıldır böyle yaptıkda ne oldu dahada şımardılar bu vatan hainleri ...o zaman taş üstünde taş bıralmayacaksın gör o zaman mesliste gıkları çıkarmı
    Cevapla
  • petrolcü 3 yıl önce Şikayet Et
    yaptığımız operasyonlara bir takım ülkeler tepki gösteriyorsa, demekki titretiyoruz. evelAllah güçlü ülkeyiz vesselaaaammm...
    Cevapla
  • Atatürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk ordusunun aslını bulmasıyla alakalı Atatürk ü rahmetle anıyorum. özellikle deniz kuvvetlerinin temeli onun döneminde atıldı. Osmnalının en büyük zayıflığı deniz kuvvetleriydi. Temel olarak da yeniliğe kapalı oluşuydu. Türk ordusunun bu kadar etkin bu kadar profesyonel olmasında ayrıca bir ruh da Türk askeri disiplin ve sanatıdır. Ordu Türk savaş geleneklerine göre şekillendirildiği için toplama devşirme bir ordu değildir. . Bizim büyümemiz kontrollü ve balon misali aşırı olmadan bize ve kardeşlerimize yetecek kadar olması kafidir. Türkiye tamamen iç denizlerle çevrili olduğundan iç denizlerdeki çeper noktalarını ne kadar fazla tutarsa o kadar güvende olacaktır.
    Cevapla
  • asa 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sevdiklerinle diriltsin seni
    Cevapla
  • Dermanbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapamayacaklarina gore karsilastirmanin hic bir manasi yok bence cünkü biz hepsinden iyiyiz Elhamdulillah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor