Pençe-Kartal Harekatı'yla dağılan PKK'dan alçak tehdit!

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi, terör örgütü PKK'nın büro ve teşkilatlarına saldırı tehdidinde bulunduğunu söyledi.

Pençe-Kartal Harekatı'yla dağılan PKK'dan alçak tehdit!
Pençe-Kartal Harekatı'yla dağılan PKK'dan alçak tehdit!
GİRİŞ 16.06.2020 16:25 GÜNCELLEME 16.06.2020 16:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Salihi, AA muhabirine yaptığı açıklamada PKK'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak’ın kuzeyindeki teröristlere ait hedeflere yönelik düzenlediği Pençe-Kartal Operasyonu'ndan sonra büro ve teşkilatlarına saldırmakla tehdit ettiğini belirtti.

Türkmenlerin siyasi kurum ve kuruluşlarına yönelik bu tür tehditlerin endişe verici olduğunu ifade eden Salihi, bunların tüm Türkmenlere yöneltildiği anlamına geldiğini kaydetti.

KORUMA SAYISI ARTIRILDI

Salihi, "çocuk katili ve uyuşturucu kaçakçıları terör gruplarına Irak'ta faaliyet gösterme izin verilmemesi" gerektiğini vurgulayarak, ITC'nin tüm temsilciliklerinde koruma sayısını arttırdıklarını ifade etti.

ITC ve diğer Türkmen siyasi partilerin Irak hükümeti nezdinde resmi ve izinli siyasi kuruluşlar olduğunu hatırlatan Salihi, büro ve teşkilatların Iraklı güvenlik güçleri tarafından korunmasını istedi

YORUMLAR 4
  • Trtr 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok korktuk yapma ne olur.Ölürsek şehitiz kalırsak gaziyiz
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    musul kerkük ve bilumum türk toprakları türkiyeye ilhak edilmeden ve peşmergeler basra körfezine sürülmeden güney sınırlarımıza sunni kürt-türk koridoru açmadan bu iş bitmeyecek. ( sunni kürd vatandaşlarımızdan bu ülkeye bu millete zarar asla gelmemiştir bundan sonra da gelmeyecektir )
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler zaten sünnidir. Diğerleri , tehcirde Kürt ayağına yatan Ermenilerdir. ( HDP liler )
    Cevapla
  • lubkam fusuy 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?