Pençe Harekatı teröristbaşı Karayılan'ı korkuttu! Resmen itiraf etti

Kuzey Irak'ta PKK'lı teröristlere yönelik 'Pençe-Kartal' ile havadan 'Pençe-Kaplan' ile karadan harekat başlatıldı. Son demlerini yaşayan ve artık dağılma noktasına doğru ilerleyen terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan, Türkiye'nin istihbarat ağının ne derece güçlü olduğunu dile getirerek korkuyu gözler önüne serdi.

Pençe Harekatı teröristbaşı Karayılan'ı korkuttu! Resmen itiraf etti
Pençe Harekatı teröristbaşı Karayılan'ı korkuttu! Resmen itiraf etti
GİRİŞ 17.06.2020 13:02 GÜNCELLEME 17.06.2020 13:53
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Pençe Harekatları ile teröristlerin inleri başlarına yıkılırken son olarak bu gece saatlerinde başlayan harekatla komandolar karadan Haftanin bölgesine çıkarma yaptı. Terörist Karayılan, örgütteki korkuyu adeta itiraf edercesine açıklamalarda bulundu.

 

Örgütü ayakta tutmaya çalışan PKK elebaşı Murat Karayılan, Türkiye'nin PKK'ya karşı yürüttüğü istihbarat stratejisinde başarılı olduğunu ikrar etti. Türkiye'nin kendilerine karşı teknoloji, askeri ve istihbari savaş tekniklerini uyguladığını iddia eden Karayılan, "İstihbarat olmazsa bunların hiçbiri sonuç alamaz" dedi. Karayılan, Türk istihbaratının gücünü kabul ederken, kendilerinin istihbarat konusunda eksik kaldığına değindi.
Türkiye'nin bölgedeki güçlü istihbarat ağının örgüte büyük zarar verdiğini söyleyen Karayılan, örgütün hareket tarzını buna göre değiştirmesi gerektiğini tekrarladı. Karayılan, Türkiye'nin saha istihbaratının İHA'lardan elde ettiği istihbarattan daha güçlü olduğunu da vurguladı.

KÜRT VATANDAŞLARINI AŞAĞILADI

Murat Karayılan, Kürt halkının PKK'ya olan desteğinin azalmasına da değindi. "Kürt halkını para uğruna PKK'yı Türk istihbaratına satmakla" itham eden Karayılan, "Kendimizi sizin için feda ediyoruz" diyerek destek talebinde bulundu.

Karayılan sözlerini, "MİT'in özellikle Kürt gençlerini ajanlaştırdığını, istihbaratın güçlü çalışmalarına karşı gizli kalınması gerektiğini" vurgulayarak bitirdi.

YORUMLAR 61
  • a.c 3 yıl önce Şikayet Et
    vay yılan yavrusu,vay hain köpek, vay satılmış köpekler, gebecek günleriniz yakındır soysuz köpeklerrrrr
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    kürtler mitte türkiye için çalışıyor
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    kime hizmet ettiğini nasıl saklanıp gizlendiğini herkes biliyor.ey tarla faresi.
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Elinizi KÜRT gençlerinden çekin,kürtlere iyilik yapmak istiyorsaniz,pkk ,Kürtlerin geleceğini karartan bir ermeni örgütüdür. Türklerden toprak,Kürtlerden can almak uzere kurgulanmıştır.
    Cevapla
  • Süheyl 3 yıl önce Şikayet Et
    Karayılan ve diğerleri şu anda İrana kaçmışlardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...