Sınırda sıcak gelişme! Akar ve tüm komuta kademesi bölgede

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK'nın komuta kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu'nun sevk ve idare edildiği sınır hattındaki harekat merkezine geldi.

GİRİŞ 19.06.2020 14:57 GÜNCELLEME 09.07.2020 17:01
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu'nun sevk ve idare edildiği sınır hattındaki harekat merkezinde başarıyla süren harekatı takip ediyor.

 




Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na geldi.



Buradan askeri helikopterlerle 23. Piyade Tümen Komutanlığına geçen Akar ve komutanlar, sınır hattındaki birliklerin komutanları ile toplantı yaptı. Akar ve komuta kademesi, daha sonra Pençe-Kaplan Harekatı'nın sevk ve idare edildiği harekat merkezine geçti. 



Son dönemde Irak'ın kuzeyinden karakol ve üs bölgelerine taciz ve saldırı teşebbüslerini artırarak hudutlar ve halkın güvenliğini tehdit eden PKK terör örgütüne yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Pençe-Kaplan Operasyonu, planlandığı şekilde başarıyla sürüyor. 



Pençe-Kartal Operasyonu'nun hemen ardından düzenlenen Pençe-Kaplan Operasyonu ile komando birlikleri, Haftanin'de teröristlere ait hedefleri imha ediyor. 

3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

TSK tarafından Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine düzenlenen Pençe-Kaplan Operasyonukapsamında çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 42
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    o değil teröristleri vuruyoruz chp den ses geliyor neden neden neden neden neden
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı seviyom lan...
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli savunma bakanı , milli savunmaninin içinden çıkınca , yani işi ehline verince başka oluyor, allah gücümüzü daim etsin.
    Cevapla
  • EŞCİNSEL CHPLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bölgeden çekilmemeli Kürt Türk Arap Acem İslam Birliği sağlanmalı
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların sayılarının bitmesine çok az kaldı çok az.... Allah (CC) askerimize, vatandaşımıza, ümemtimize ve DÜNYA'mıza hayırlı gelecekler nasip etsin. Hayırlısı olsun bakalım... EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallara uyalım !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı