Samsun’da tefeci operasyonu: 17 gözaltı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen tefeci operasyonunda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun’da tefeci operasyonu: 17 gözaltı
Samsun’da tefeci operasyonu: 17 gözaltı
GİRİŞ 22.06.2020 16:31 GÜNCELLEME 22.06.2020 16:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Samsun Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce tefecilik suç soruşturması kapsamında yapılan çalışmada; ilimiz Çarşamba ilçesinde bu sabah KOM, Narkotik, Asayiş, Çevik Kuvvet, Özel Harekat ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde yapılan ikamet ve iş yeri aramalarında; 5 adet değişik çaplarda ruhsatsız tabanca, 7 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 288 adet değişik çaplarda tabanca fişeği, 37 adet tüfek kartuşu, 43 bin TL dosya kapsamında değerlendirilen para, 3 gram esrar, 6136 SKM kapsamında 1 adet kılıç ve 1 adet şiş, operasyon kapsamında değerlendirilen çok sayıda çek, senet, ajanda ve noter devir evrakları elde edilmiştir. Toplamda 17 şüpheli şahıs yakalanarak gerekli işlemlerine başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 1
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    bence; bankalara, oto galericilere, evkur, yön, senet-sepet gibi mağazalara da el atın... her ne kadar yasal !!!!!!!! görünse de insani DEĞİL....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt