CHP-HDP-İP ittifakından sözde 'savunma' yürüyüşüne destek

Hükümetin kamuoyuna barolar ve meslek kuruluşlarının yapısı ve seçim sistemi ile ilgili sunduğu herhangi bir taslak ortada yokken baro başkanlarının bir itiraz veya teklif sunmadan başlattıkları fitne yürüyüşüne CHP, HDP ve İYİ Parti'den de destek geldi.

CHP-HDP-İP ittifakından sözde 'savunma' yürüyüşüne destek
CHP-HDP-İP ittifakından sözde 'savunma' yürüyüşüne destek
GİRİŞ 22.06.2020 21:42 GÜNCELLEME 22.06.2020 21:52
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin savunma mesleğini daha güçlendiren, avukatların haklarını daha iyi koruyan ve mesleki örgütlenmeyi daha da güçlendiren bir yapı üzerinde çalışmaları devam ediyor. Bu konuda kamuoyuna açıklanmış herhangi bir taslak mevcut değil.

BARO BAŞKANLARININ YÜRÜYÜŞÜ ENGELLENDİ

Cuma günü baroların “Savunma yürüyor” sloganıyla başlattığı yürüyüş bugün Ankara’ya ulaştı. Polis Ankara'nın girişinde barikat kurarak yürüyüşü engelledi. Barikat içinde çevre illerden gelen ve Ankara Barosu avukatlarından oluşan yaklaşık 70 kişilik grup ve dışında ise Ankara Barosu üyesi yaklaşık 40 kişilik avukat grubu vardı.

CHP-HDP-İP İTTİFAKINDAN DESTEK!

CHP’nin 2017'de HDP'lilerle kol kola girip yürüdüğü sözde adalet yürüyüşüyle Kandil ve FETÖ’cülere verdiği örtülü destek stratejisi bugün de neye itiraz edildiği ifade edilmeyen, teklif sunulmayan baroların yürüyüşünde de ortaya çıktı. 

SIRAYLA ZİYARET ETTİLER

Barikatlarla engellenmiş avukat grubuna sırayla CHP milletvekili Kani Beko, İYİ Parti milletvekili Ümit Özdağ ve HDP vekilleri Meral Danış Beştaş ile Mehmet Rüştü Tiryaki'nin ziyaret ettikleri ortaya çıktı.

YORUMLAR 154
  • sdf 3 yıl önce Şikayet Et
    Şer cephesi bir arada.
    Cevapla
  • Mücahid59 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık partileri tek tek söylemeye gerek kalmadı. İki parti var. 1-Vatanını seven, her türlü fedakarlığı yapan 2-Vatanına düşman, her türlü ihaneti yapan olmak üzere partilerimizin sayısı ikiye düştü.
    Cevapla
  • fuzul 3 yıl önce Şikayet Et
    cehennemin dibinde de beraber olacaksınız inşallah
    Cevapla
  • emre 58 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların tasmasını amerika ingiltere tutuyor farkında değiller ama zalimin zulmü varsa mazlumun da ahı var. Artık türkiye eski türkiye değil kimse tahammül sınırlarını aşmasın yoksa bu iş çok su kaldırır. bizden demesi
    Cevapla
  • tunç 3 yıl önce Şikayet Et
    niye şaşırıyoruz ki, bunlar zaten ittifak. öbürkü yürüyenlerde sokağa çıkma çağrısına uyup sözde algı oluşturmaya çalışan grupcuklar, bunların tek derdi ellerine geçirdikleri militarist güçlerinin kaybolacağı endişesi,umarım benzeri ayarlamalar tmmob,tbb gibi yerlerede gelir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri