1999 depremi öncesinde görülen doğa olayı yeniden görüldü! Çok sayıda yılan...

Türkiye’nin 5’inci büyük gölü olan İznik Gölü’nde boylar 1 buçuk metreye yakın birçok yılan suyun üstünde görüntüledi. 1999 yılında yaşanan deprem felaketi öncesinde de bölgede çok sayıda yılanın su yüzeyinde görüldüğü iddia edildi.

GİRİŞ 27.06.2020 21:26 GÜNCELLEME 27.06.2020 21:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin 5’inci büyük gölü olan İznik Gölü’nde boylar 1 buçuk metreye yakın birçok yılan suyun üstünde görüntüledi.



İznikli Barbaros Öksüz isimli vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde aynı yerde su üstünde balık avlamaya çalışan birçok yılan görülüyor. Boylar tahmini 1 buçuk metreyi bulan yılanların fazla sayıda olması vatandaşları tedirgin etti. 1999 yılında yaşanan deprem felaketi öncesinde de bölgede çok sayıda yılanın su yüzeyinde görüldüğü iddia edildi.

 

 

YORUMLAR 23
  • Çok komikiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay be durum çok ciddileşti..Bu kadar yılanın ortaya çıkması hiç hayra alamet değil.Bir an önce tevbe istiğfar edip hayırlı işler yapmaya başlamak lazım..Yumurta kapıya dayanmış da haberimiz yokmuş.Aslında hesapta hiç ölüm yoktu bize ama bu yılanlar işi bozdu şimdi.
    Cevapla
  • Ehlisünnet 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet belki debrem olabilir ama önemli olan biz İslami yaşamamız sonuçta er yada geç öleceğiz bizim ahirete hazırlıklı olmamız gerekiyor yoksa debrem olacaksa olacak bu kaçınılmaz tabi yinede duayı ihmal etmemek ve bolbol sadaka vermek lazım dua namludan gelen mermiyi geri çevirir sadaka belaları def eder bunları elimizden geldiğince bu niyet üzere Allah razı için yapmamız en güzeli
    Cevapla
  • Ümmetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Haarp gemisinin verdiği sismik dalgaların yarattığı rahatsızlıktan kaçıyorlar... Emperyalistler boş durmuyor ... Planları bu sefer büyük ...
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Korkutmayın milleti, altı üstü avlanmak için balık sürüsünü takip etmiş yılanlar...
    Cevapla
  • Battalgazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Karıncalar yağmur öncesi yuvalarına gittiklerine göre bilmiyorum ama yılanlar toprak altını güvenli bulmayıp deprem öncesi suya kaçıyor olabilir. Güvenleri için..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi