İstanbul'da dehşete düşüren görüntüler!

İçişleri Bakanlığı tarafından “asker uğurlaması” yönünde tedbir alınması konusunda 81 il valiliğine talimat verilmesine rağmen İstanbul’da yine dehşete düşüren görüntüler kaydedildi.

İstanbul'da dehşete düşüren görüntüler!
İstanbul'da dehşete düşüren görüntüler!
GİRİŞ 29.06.2020 10:17 GÜNCELLEME 29.06.2020 10:19
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Türkiye’de korona virüsüyle mücadelede kapsamında alınan önlemler sayesinde yaklaşık 3 ay sonra normalleşme adımları atılmaya başlanmıştı.

1 Haziran’dan itibaren uygulamaya koyulan normalleşme sonrası uyulması gereken kurallar ve önlemlere rağmen celp döneminin gelmesiyle birlikte İstanbul’un çeşitli ilçelerinde gruplar, asker uğurlama adı altına bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığı tarafından “asker uğurlaması” yönünde tedbir alınması konusunda 81 il valiliğine talimat verilmesine rağmen İstanbul’da yine dehşete düşüren görüntüler kaydedildi.



SOSYAL MESAFEYİ HİÇE SAYIP HALAY ÇEKTİLER

Sarıyer, Arnavutköy, Esenler, Ümraniye, Esenyurt, ve Sultangazi'deki semtlerde toplanan kalabalık gruplar, ilk olarak yüksek sesli müzikler eşliğinde onlarca uyarıya rağmen hem maske takmayarak hem de sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak halay çekmeye başladı.

Gruptan biri eline aldığı havai fişeği onca binanın arasında fırlatmaya başladı. Havai fişekler fırlatıldığı esnada bir şahıs tabancayla havaya defalarca ateş açarak terör estirdi.

TÜNELLERİ TRAFİĞE KAPATIP HAVAYA ATEŞ AÇTILAR

Semtteki eğlencelerin ardından araçlarına binen grup konvoy halinde trafiğe çıktı. Bir süre sonra yolu trafiğe kapatan gruptaki gençler, araçlarından inerek yol ortasında askere gidecek arkadaşlarını havaya fırlattı.

Yollarda dörtlü sinyalleri yakarak şeritlere dağılan grup, trafiği yavaşlatarak hem kendi hem de vatandaşların canlarını tehlikeye attı.



Araçlarla tünelleri trafiğe kapatan magandalar, patinaj çekerek ortalığı dumana boğarken içlerinden biri de tabancayla havaya defalarca ateş açtı. Trafikte yol kesip drift de yapan magandalar, mega kentin adeta altını üstüne getirdi.



EMNİYET MAGANDALARIN PEŞİNDE

Kentte tozu dumana katan magandalar tüm bu yaptıklarını kaydedip bir de sosyal medyada paylaştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, havaya ateş açan, yol kapatıp trafiği tehlikeye sokan, çevreye rahatsızlık veren o magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

YORUMLAR 18
  • Fenerbahçe 3 yıl önce Şikayet Et
    düğünler bu ülkenin sonu olacak. durdurmazsiniz kardeşim. polis gelir dagilirlar polis gider halaya devam eder bizim millet. ya dugun sahibine agir cezalar yazilsin yada tamamen yasaklansin. polis işi sıkı tutmuyor dün antepde 3 saat halay çektiler ne gelen var ne giden.
    Cevapla
  • şahin avcı 3 yıl önce Şikayet Et
    asker uğurlamaymış, ne askeri be, dağdaki teröristte yol kesiyor sizin farkınız ne, hastası olan var bebeği olan var, üç kuruşluk eğlenceniz için millet ölsün gerekirse dimi yeterki siz eğlenin kapatın yolları tünelleri, bunlara üç beş bin tl ceza yetmiyor belli ki sayın yetkililer bizi içeri tıkın ve uzun süre çıkartmayın demek istiyorlar gereği rica
    Cevapla
  • muşi dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    soytarılığın ,magandalığın , saygısızlığın,edepsizliğin,artistliğin daniskası.
    Cevapla
  • enes 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın içişleri bakanımız SÜLEYMAN SOYLU türkiye kovboy doldu bu silahlar toplanmalı saklayanlar 10 yıldan az olmamak kaydı ile ceza almalı bu silahlarla insanlar öldürülüyor 2-3 sene yatıp çıkıyorlar. ya idam getirilecek yada kısasa kısas.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz 20 ay askerlik yaptık hiç bu kadar şımarmadık. Yaptıkları 6 ay askerlik sanki kahraman. Ayıp ayıp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık