Bakan Albayrak ve ailesine yapılan hakaret sonrası Başsavcılık harekete geçti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni dünyaya gelen oğlu ile ilgili sosyal medyada çirkin yorumlar yapan kişiler hakkında soruşturma başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı şu ana kadar tespit edilen ve haklarında şikayette bulunulan 100 şüpheli hakkında tahkikat yürütecek.

Bakan Albayrak ve ailesine yapılan hakaret sonrası Başsavcılık harekete geçti
Bakan Albayrak ve ailesine yapılan hakaret sonrası Başsavcılık harekete geçti
GİRİŞ 01.07.2020 00:54 GÜNCELLEME 01.07.2020 03:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın Hamza Salih adını verdikleri yeni bir oğulları dünyaya geldi.

Bakan Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi. Sevgili eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Dualarınızı bekleriz."dedi. Bu paylaşın altına çok sayıda çirkin ve ahlakdışı yorumlar yapıldı. Ahlaksız yorumlara her çevreden tepki yağarken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçti.

 

 

Başsavcık Berat Albayrak'ın avukatları tarafından yaklaşık 100 kişi hakkında yapılan şikayetler üzerine soruştırma başlattı. Avukat Mustafa Doğan İnal, ilk etapta 100 kişi belirleyip savcılığa şikayet ettiklerini duyurdu.. Soruşturmanın Türk Ceza Kanunu'nun 125. Maddesi çerçevesinde Cumhuriyet Savcısı Hakan Baran Yılmaz tarafından yürütüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR 11
  • cihan 3 yıl önce Şikayet Et
    başsavcılık her suçta harekete geçsin
    Cevapla
  • Af yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar ibreti alem olmalıdır yoksa önleri asla alınmaz
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    acımayın bunlara en ağır cezaları verin
    Cevapla
  • yiğido 3 yıl önce Şikayet Et
    Kişilerin namusuna belden aşağı konuşma yapanlara en ağır cezalar verilmelidir. Evet bazen mahkemeleri anlayamıyoruz, çünkü adamı serbest bırakıyor. neymiş takip ediliyor muş. yahu adamın suçu sabit. adam pisliğin önde gideni.
    Cevapla
  • Hasancan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyada da kanun ve kurallar olmalı. Hakaretin yeri ve zamanı olmaz. Suç suçtur, nerede işlersen işle...Sosyal medyada kendini başıboş sanan arsızlardan hesap sorulmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!